Wilo Stratos Maxo – tulevaisuuden pumpputekniikkaa

Päivämäärä: 2.8.2021

Monipuolisten liitäntämahdollisuuksiensa ansiosta Wilo-Stratos MAXO on erittäin joustava ratkaisu, joka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Analogiset ja digitaaliset rajapinnat, jotka ovat edelleen saatavana Stratokseen lisävarusteena IF-moduulien kautta, ovat nyt vakiovarusteena Wilo-Stratos MAXO -pumpuissa.

Bluetooth mahdollistaa suoran yhteyden mobiililaitteisiin, kun taas Wilo Net tarjoaa uuden vakiorajapinnan Wilo-tuotteiden liitäntää ja esimerkiksi useiden pumppujen ohjausta varten. Stratos MAXO on yksi markkinoiden monipuolisimmin liitettävistä pumpuista.

CIF-lisämoduulit tarjoavat saumattoman integraation väyläjärjestelmiin. Uusi Wilo-Stratos MAXO asettaa uudet hyötysuhteen standardit suurten rakennusten lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmissä ja juomavesiratkaisuissa. Wilo toteutti kattavat tutkimukset ja asiakaskyselyt jo tuotteen varhaisessa kehitysvaiheessa. Tulosten avulla kehitettiin pumppu, joka on räätälöity juuri asiakkaiden vaatimusten mukaan.

Wilon tuotepäällikkö Michael Dieckmann kertoo: Monipuoliset ohjaustoiminnot ovat helppokäyttöisiä ja ne mahdollistavat poikkeuksellisen energiatehokkaan toiminnan. Wilo-Stratos MAXO voi esimerkiksi Dynamic Adapt plus -toiminnon avulla mukauttaa automaattisesti lähtötehoaan järjestelmän muuttuvien vaatimusten mukaan ilman minkäänlaista kohdearvon asetusta. Uusi liitinkotelo on selkeä ja tilava. Optimoitu Wilo-Connector kytketään erikseen johdolla pumpun virransyöttöä varten. Näin liitinkoteloa ei tarvitse enää avata perusasennuksen suorittamista varten.

Referenssihankkeet Wilo Finland Oy

BASF akkutehdas, Harjavalta

BASF akkutehdas, Harjavalta

Harjavalta

BASF:n Harjavaltaan suunniteltu akkumateriaalien tuotantolaitos. BASF...

Kivenlahden metroasema

Kivenlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 55 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Espoonlahden metroasema

Espoonlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 48 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän