Wilo Stratos Maxo – tulevaisuuden pumpputekniikkaa

Päivämäärä: 2.8.2021

Monipuolisten liitäntämahdollisuuksiensa ansiosta Wilo-Stratos MAXO on erittäin joustava ratkaisu, joka soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Analogiset ja digitaaliset rajapinnat, jotka ovat edelleen saatavana Stratokseen lisävarusteena IF-moduulien kautta, ovat nyt vakiovarusteena Wilo-Stratos MAXO -pumpuissa.

Bluetooth mahdollistaa suoran yhteyden mobiililaitteisiin, kun taas Wilo Net tarjoaa uuden vakiorajapinnan Wilo-tuotteiden liitäntää ja esimerkiksi useiden pumppujen ohjausta varten. Stratos MAXO on yksi markkinoiden monipuolisimmin liitettävistä pumpuista.

CIF-lisämoduulit tarjoavat saumattoman integraation väyläjärjestelmiin. Uusi Wilo-Stratos MAXO asettaa uudet hyötysuhteen standardit suurten rakennusten lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmissä ja juomavesiratkaisuissa. Wilo toteutti kattavat tutkimukset ja asiakaskyselyt jo tuotteen varhaisessa kehitysvaiheessa. Tulosten avulla kehitettiin pumppu, joka on räätälöity juuri asiakkaiden vaatimusten mukaan.

Wilon tuotepäällikkö Michael Dieckmann kertoo: Monipuoliset ohjaustoiminnot ovat helppokäyttöisiä ja ne mahdollistavat poikkeuksellisen energiatehokkaan toiminnan. Wilo-Stratos MAXO voi esimerkiksi Dynamic Adapt plus -toiminnon avulla mukauttaa automaattisesti lähtötehoaan järjestelmän muuttuvien vaatimusten mukaan ilman minkäänlaista kohdearvon asetusta. Uusi liitinkotelo on selkeä ja tilava. Optimoitu Wilo-Connector kytketään erikseen johdolla pumpun virransyöttöä varten. Näin liitinkoteloa ei tarvitse enää avata perusasennuksen suorittamista varten.

Referenssihankkeet Wilo Finland Oy

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Helsinki-Vantaan terminaalin laajennus

Laajennus | Vantaa | 400 milj. €

Helsinki-Vantaan terminaali 2:n laajennushanke on merkittävä osa lentoaseman ...

BASF akkutehdas, Harjavalta

BASF akkutehdas, Harjavalta

Harjavalta

BASF:n Harjavaltaan suunniteltu akkumateriaalien tuotantolaitos. BASF...

Kivenlahden metroasema

Kivenlahden metroasema

Uudisrakennus | Espoo | 55 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa metroasemat, paikkakunnalla Espoo...

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje