Tehokas ja monipuolinen Sikagard®-715 W

Päivämäärä: 15.5.2018

Sikagard®-715 W sopii mm. seuraaville pinnoille:

1. katot
2. julkisivut
3. pihakalusteet
4. markiisit
5. ulkotekstiilit
6. terassit
7. pihakivetykset / hautakivet

Sikagard®-715 W sopii lähes kaikkien kodin ulkopintojen puhdistukseen. Tuote poistaa tehokkaasti mm. sammaleen ja levän. Käyttökohteet: tiilikatot, sokkelit, aurinkovarjot, markiisit, kivetykset, laatoitukset, hautakivet jne. Sopii myös muovi- ja puupinnoille. Vesipohjainen ja käyttövalmis sellaisenaan (ravista hyvin ennen käyttöä). Ei sisällä orgaanisia liuottimia eikä fosfaatteja. Tuote levitetään puhdistettavalle pinnalle sienellä, harjalla tai ruiskulla. Vaikutusaika 5-10 min jonka jälkeen pinta huuhdellaan. Tämän jälkeen käsittely on valmis, joten työskentely on nopeaa ja tehokasta ilman ylimääräistä odottelua. Vanhan tai pinttyneen kasvuston poistoon voidaan tehdä useampi käsittely. Menekki n. 10-13 m²/l.

Vähentääksesi sammaleen, jäkälän ja levän kasvua jatkossakin, käytä Sikagard®-703 W - pintojen suojaukseen. Tuote tekee pinnasta vettähylkivän, lisää pinnan kykyä vastustaa saasteiden imeytymistä rakenteisiin, lisää pinnan kykyä vastustaa likaa ja vähentää sammaleen, jäkälän ja levän kasvamista. Voidaan käyttää erilaisilla pinnoilla, kuten betoni, laasti, rappaus, tiili, kivi, kuitusementti. Käsittely on näkymätön, eikä muuta pinnan ulkonäköä.

Tuotteet saatavilla hyvin varustetuista rautakaupoista kautta maan.

Referenssihankkeet Sika Finland Oy Ab

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän