Sika Finland ja Sacpro - Yhteistyössä kiinteistöjen putkistojen jälleenrakentamisessa

Päivämäärä: 17.9.2021

Sika Finland ja Sacpro toimivat yhdessä laadukkaan ilmastoinnin sukituksessa Sacpron Linervent-menetelmän avulla. Linervent-menetelmällä luodaan uusi kanava vanhan sisälle, joten menetelmä tuo huomattavia etuja kiinteistön putkistojen korjaustöissä.

  •  Linervent-menetelmä ei vaadi purkutöitä, joten ajansäästö on merkittävä
  •  menetelmän asennus onnistuu 90-asteisten kulmien ja kanavan muodonmuutosten läpi
  •  erittäin venyvä kanavien koonmuutoksissa
  •  yli 40.000 metriä asennettuja ilmastointikanavia Suomessa ja Ruotsissa

Vuotavat ilmastointikanavat ovat ongelma ja ne lisäävät huomattavasti lämmityskustannuksia.

Uusi kanava tehdään tulenkestävästä ja erittäin mukautuvasta Sikaflex®-404 Inliner -impregnointitiivisteestä. Tuote on paloluokiteltu DIN-EN 13501-1 mukaan. Hoch, Test report No. KB-Hoch-171400-3

Materiaalit – välineet - koulutus

Sacpro Oy on vuonna 2018 perustettu 30-vuotiaan Sacpro AB:n Suomen tytäryhtiö. Sacpro  ei ole ainoastaan materiaalitoimittaja vaan myös kouluttaa urakoitsijoita rakennusten sisäpuolisiin, rakenteita rikkomattomiin ilmastointikanavien saneerauksiin Linervent-sukitusmenetelmillä. Tekninen tuki on myös osa yrityksen kokonaispalvelua.

Korkea laatu ja jatkuva kehitystyö on pitänyt huolen, että Sacpro on yksi markkinoiden johtavista sukitusalan materiaali- sekä laitetoimittajista Pohjoismaissa.

Sika tarjoaa laaja-alaista osaamista tukea projektien onnistumiseksi. Paikallinen palvelu ja tekninen tuki sekä tutkitut ja testatut tuotteet ja menetelmät ovat palvelulupauksemme.

Sika AG on maailman johtava rakennus- ja teollisuuskemikaalien valmistaja ja markkinoija. Sveitsiläinen yhtiö toimii globaalisti 100 maassa, 300 tehtaan ja yli 25 000 työntekijän voimin. Liikevaihto vuonna 2020 oli 7,88 Mrd CHF.

Oy Sika Finland Ab –maayhtiö on perustettu v. 1985 ja toimitilojemme lisäksi Espoossa on betonin lisäaineiden tuotantolaitos. Päätuotealueita ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys - liimaus -vaimennus - jäykistäminen ja niihin liittyvät korkealuokkaiset tuotemenetelmät: tiivistys ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet, laatoitus- sekä vesikatemateriaalit.

Tuotemerkit: Sika, Casco, Schönox ja Erikeeper 

Lisätietoja:

Oy Sika Finland Ab
Tanu Niemi
Puh. 045 865 3099
[email protected]

Sacpro Oy: Ville Laine
Puh. 040 482 0015
[email protected] 

www.sika.fi
www.sacpro.fi

Referenssihankkeet Sika Finland Oy Ab

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi