PURFORM® - puhtaasti paremmat polyuretaanit

Päivämäärä: 6.9.2022

Sika on kehittänyt uuden Purform® -teknologian, joka parantaa Sikaflex® -liima- ja saumausmassojen suorituskykyä.

Sikaflex® Purform® -liima- ja saumausmassoilla  on erittäin alhainen isosyanaattipitoisuus - samalla tuotteissa yhdistyvät tehokkuus ja kestävän kehityksen vaatimukset pitkälle tulevaisuuteen.

Polyuretaanit ovat saumaus- ja liimamassojen johtava teknologia jo 1960-luvulta asti.

PU-teknologiassa yhdistyvät erinomaiset tekniset ominaisuudet ja ympäristön huomioiminen. Polyuretaani on todistetusti Suomen olosuhteita kestävä ja korkeita vaatimuksia vastaava teknologia, koska se tarjoaa parhaan tasapainon kaikkien tärkeiden ominaisuuksien välillä. Uusi Purform®-innovaatio tekee tästä teknologiasta entistä puhtaamman ja paremman - esimerkiksi nopeammin kovettuvan viileässä.

Ei tarvetta REACH-koulutukselle!

Purform® on koetellun polyuretaaniteknologian uusin kehitysversio ja sen käyttäjiltä ei vaadita
PU-tuotteiden REACH-koulutusta*!
* Teollisuus- ja ammattikäyttäjille pakollinen koulutus tuotteille, jotka sisältävät  raja-arvoa enemmän di-isosyanaatteja.

Purform® - Tekee hyvästä paremman ja tarjoaa

 • Puhtautta
  • Purform® täyttää kaikki tulevat terveys- ja turvallisuusvaatimukset
 • Kestävyyttä
  • Erinomaiset säänkesto- ja loistavat kulutusominaisuudet
 • Suorituskykyä
  • Purform® takaa nopeamman lujuuden kehittymisen alhaisissa lämpötiloissa
 • Tasapainoa
  • Ominaisuuksiltaan täydellistä tasapainoa ilman heikkouksia millään osa-alueella

Mitä Purform® tarkoittaa

Uusissa Sika Purform® -tuotteissa yhdistyvät parannetut tuote- ja käyttöominaisuudet ja niitä on turvallista käyttää - ne täyttävät kaikki uusimmat REACH-vaatimukset.

Sika vastaa nykyaikaisen projektisuunnittelun tarpeisiin tarjoamalla turvallisia, kestävän kehityksen mukaisia ja rakentamisen standardit täyttäviä koeteltuja menetelmiä kellarista kattoon.

Oletpa rakentamassa uutta, remontoimassa tai tekemässä sisustuselementtien kiinnityksiä, tarjoamme työtäsi helpottavia tuotteita sekä neuvoja työn toteuttamiseen.

Tutustu tästä

Uudet Sikaflex Purform® -tuotteet


Sikaflex®-11 FC Purform® on yksikomponenttinen, kosteuskovettuva, polyuretaaninen liima- ja saumamassa.  Tuote soveltuu käytettäväksi laajasti eri rakentamisen osa-alueilla sisällä ja ulkotiloissa. Tuote on tunnettu ja ollut ammattilaisten monitoimityökalu saumaamisessa, liimaamisessa ja tiivistämisessä jo yli 50 vuoden ajan.

Sikaflex®-11 FC Purform® tarjoaa teknistä ylivoimaa juuri polyuretaaniteknologian ansiosta – tarttuvuutta, lujuutta, UV:n kestoa, kemikaalien kestoa, elastisuutta ja repeytymisen kestävyyttä.

Tutustu tuotteeseen

 

 

Sikaflex® PRO-3 Purform® on ratkaisu lähes kaikkiin lattiasaumoihin ja sillä on erinomainen mekaaninen kesto sietämään auto- ja jalankulkuliikennettä. Se on myös kemiallisesti kestävin ja robustein saumamassamme.  Sikaflex® PRO-3 Purform® on oikea valinta kun tarvitaan kestäviä ja pitkäikäisiä saumoja esim. jätevesikohteisiin.

 

Sikaflex® PRO-3 Purform® täyttää tiukimmat VOC-standardit (EC1 Plus, A+, M1). Se on liuotteeton ja sen isosyanaattipitoisuus on selvästi alle REACH 2023 -rajojen.

Tutustu tuotteeseen

 

Lisätietoa alla olevasta linkistä.

Lisää tuotteesta Saumaus ja tiivistys

Saumaus ja tiivistys

Sikaflexit ovat tiivistyksissä ja liimauksissa käytettäviä pysyvästi elastisia massoja. Sikaflexeille on ominaista niiden erinomainen tarttuvuus ja korkea sisäinen lujuus, myöskin kestävyys ja pitkäikäisyys ovat omaa luokkaansa. Sikaflexejä käytetään kaikkialla niin valtamerilaivoissa, kuljetusteollisuudessa kuin normaalissa rakentamisessakin. Sikaflex-massat ovat monikäyttöisiä ja luotettavia elastisia massoja, jotka on pakattu patruunoihin. Käyttö onnistuu tavallisella patruunapuristimella. Sikaflex-massat soveltuvat erittäin moneen käyttötarkoitukseen. Sikaflex-massat kestävät UV-säteilyä ja säilyttävät elastisuutensa Suomen sääoloissa ja nopeissakin lämpötilavaihteluissa.

Lattioiden saumaus
Kattojen saumaus ja tiivistys
Palosaumaus
Ikkunoiden tiivistys
Rakennusvaahdot
Radontiivistys
Yhteystiedot

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Dokumentit
How do I use Sikaflex®-11 FC+?
Sika BlackSeal® for cracks, holes and connection joint sealing
Sikaflex Crystal Clear

Referenssihankkeet Sika Finland Oy Ab

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän