Siedle Vario täydentää Central Parkia kauneudellaan

Päivämäärä: 10.6.2019

Kehittynyttä ovikommunikaatiota uusissa asuinrakennuksissa Kööpenhaminan Aarhus-kadun alueella

Central Park merkitsee siirtymää Nordhavnenin raa’an satamaympäristön ja klassisen Østerbron välillä. Arkkitehtonisesti asuinkiinteistö lainaa vaikutteita molemmista ympäristöistä ja se luo yhteyden sataman ja kaupungin välille. Central Park on nykyaikainen, 10 200 m² kokoinen lohko, joka jakautuu 94 eri kokoiseen huoneistoon ja jota täydentää 700 m² kauppoja ja palveluja pohjakerroksessa.

Räätälöityjä ratkaisuja rakentamisen alkuvaiheessa

Suunnitteluperiaatteena yksilöllisyys sekä tavoitteena markkinoiden paras laatu ja kestävyydessä tinkimättömyys, Siedle tarjoaa räätälöityjä rakennusviestintäjärjestelmiä, jotka yhdistävät sekä sisä- että ulkopuolella. On erittäin tärkeää, että kommunikaatiojärjestelmät sisältyvät rakennushankkeeseen alusta alkaen. Siedlen räätälöidyt ratkaisut sisältävät edistyneimmät ovipuhelinjärjestelmät ja ne mahdollistavat arkkitehtonisten visioiden täyttämisen laadusta tinkimättä. Yksilöllistä projektia varten kehitetään räätälöityjä viestintä- ja järjestelmäratkaisuja. Estetiikan, aistillisuuden ja toiminnallisen kestävyyden fuusio tarkoittaa, että Siedle voi luoda saumattoman siirtymän sisä- ja ulkopuolelle.

Hyvä esimerkki etuoven Siedle -ratkaisusta

Årstiderne Arkitekterin suunnittelemassa Central Parkissa on valittu juuri oikeanlainen kommunikaatio- ja järjestelmäratkaisu sisäänkäynnille. Vierailijat toivotetaan sisäänkäynnin yhteydessä tervetulleeksi Siedle Varion kiiltävän mustalla ja ajattomalla muotoilulla, joka sopii kauniisti rakennuksen arkkitehtuuriin. Se on hyvä esimerkki etuoven Siedle-ratkaisusta, jossa suunnittelu ja arkkitehtuuri yhdessä luovat täydellisen kehyksen arkkitehtuuriselle kokonaiskokemukselle. Siedle on ylpeä tuloksesta ja erittäin tyytyväinen hyvään yhteistyöhön urakoitsijan Melph-El ApS:n kanssa.

Lue lisää Siedle Variosta täältä

Lisätietoja: www.siedle.fi, puh. +358 40 8221302.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän