Siedle teki sen taas: Sai saksalaisen tuotesuunnittelupalkinnon

Päivämäärä: 24.11.2020

Kiinnostavalla designillaan ja kyvyllään luoda yhteys tulevaisuuteen Siedle IQ -vastauspuhelin voitti German Design Award 2021 -palkinnon.

Siedle IQ -vastauspuhelin herätti suurta ihastusta designkilpailun 2021 tuomariston keskuudessa, ja Siedle voitti palkinnon ”Special Mention” -kategoriassa ”Loistava tuotesuunnittelu”.

Palkintoja voittava design

Ei tule suurena yllätyksenä, että vastauspuhelimen design voitti palkinnon loistavalla tuotesuunnittelullaan. Design on nimittäin Siedle HTA 811 -vastauspuhelimen inspiroima, joka on aikaisemmin voittanut useita kansainvälisiä palkintoja ja osoittautunut niiden arvoiseksi. Sama design palkitaan nyt uudelleen, mikä on vahva todiste Siedlen tuotesuunnittelun kestävästä estetiikasta, harkitusta toimivuudesta ja yksinkertaisesta käytöstä.

"Kiinnostava vaihtoehto uudelle järjestelmälle”
 

Designiin keskittymisen lisäksi tuomaristo korosti sitä, että IQ-vastauspuhelin voi pidentää olemassa olevan laitteen käyttöikää ja tehdä siitä mobiilin yksinkertaisella päivityksellä:

”Mahdollisuudella yhdistää vanhat oviviestintäjärjestelmät älypuhelimeen sovelluksella luodaan mielenkiintoinen vaihtoehto täysin uusille järjestelmille. Fantastinen ratkaisu, jolla vanhojen ovipuhelinjärjestelmien mukavuutta voidaan kehittää suhteellisen yksinkertaisella tavalla.”

Ja Siedle IQ -vastauspuhelimen asentaminen on erittäin helppoa. Vastauspuhelimen jälkiasennuksen jälkeen asiakkaan älypuhelin liitetään Siedlen sovellukseen. Sen jälkeen se on ’good to go’, ja käyttäjä pystyy vastaamaan ovikutsuun olinpaikastaan riippumatta.

Vihreä ajatus

Siedle IQ -vastauspuhelimen päivityksessä vihreä ajattelutapa on etusijalla. Olemassa olevat johdot ja liittimet käytetään uudelleen, ja uudelta kompleksilta asennukselta vältytään. Jopa vuodelta 1952 peräisin olevat oviviestintäjärjestelmät voidaan päivittää ja muuttaa mobiileiksi.  

Lue lisää Siedle IQ -vastauspuhelimesta: www.siedle.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän