Siedle Smart Gateway - yhdyskäytäväsi IP-maailmaan

Päivämäärä: 10.1.2020

Mahdollisuuksia on paljon: Siedle Smart Gateway - IP-liitännällä saat täydellisen ratkaisun IP-video-ovipuhelintoimintaan. Sinun ei tarvitse välttämättä olla kotona vastaanottaaksesi ja vastataksesi ovipuheluun. Se voi tapahtua missä päin maailmaa tahansa. Toisin sanoen on mahdollista nähdä kutsuva vierailija älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella, avata ääniyhteys ja antaa sitten pääsy rakennukseen joko kotona, ulkona tai töissä.

Siedle-sovellus tekee arjesta turvallisempaa ja hieman helpompaa

Siedle on markkinajohtaja ratkaisujen luomisessa, joissa yhdistyvät turvallisuus, helppokäyttöisyys ja kaunis muotoilu sekä laadukkaat materiaalit ja älykkäät tekniset ratkaisut. Sovellusohjattu ovipuhelin on Siedlen tarjous nykyaikaisesta ratkaisusta, joka sekä koristaa rakennusta että tarjoaa äärimmäisen turvallisuuden ja mukavuuden asukkaille.

Siedle-sovelluksella voit käyttää ovipuhelinta, vaikka et olisikaan lähellä sitä. Olitpa puutarhassa, kiireinen muualla talossa tai kokonaan kolmannessa paikassa, voit vastaanottaa puheluita ovipuhelimesta, nähdä kuka soittaa, päättää sitten puhua hänelle vai avata oven. Tämä tarkoittaa, että voit päästää vieraita sisään ennen kuin edes olet itse vielä paikalla, tai voit istua töissä ja päästää korjaajat tai siivoojan sisään sen sijaan, että istuisit kotona odottamassa heitä. Samanaikaisesti Siedle-sovelluksen sisäänrakennettu turvatarkastus varmistaa, että ovea ei avata ennen kuin sovelluksen virtuaalinen avain on vedetty riippulukon symboliin.

Siedlen aloituspakkaus - houkutteleva tarjous

Millään osa-alueilla ei ole tehty kompromisseja, minkä vuoksi Siedle voi tarjota erityistarpeitasi vastaavat ovipuhelinratkaisut. Uusi Smart Gateway aloituspakkaus on täydellinen johdatus IP-maailmaan - jopa edulliseen hintaan. Siedlen aloituspakkaus sisältää Siedle Compact video-ovipuhelinjärjestelmän, Siedle Smart Gateway -sovelluksen ja Siedle-sovelluksen Androidille ja iOS: lle. Aloituspakkaus on houkutteleva tarjous yhden perheen kodeille tai pienille yrityksille, jotka haluavat saada oviviestinnän älypuhelimella. Käyttöliittymä mahdollistaa älypuhelimen mobiilioviviestinnän, mutta myös mahdollisuuden yhteyteen Jungin integroimaan SmartX-ohjauspaneeliin.

Hyvin harkittu ja helppo asentaa

Siedle Smart Gateway on monipuolinen myös asennuksen suhteen. Asennus on erittäin helppoa ja nopeaa.

Siedle-sovellus voidaan ottaa käyttöön sekunneissa. Kun Smart Gateway on asennettu ja määritetty, Smart Gateway -hallintarajapintaan luodaan QR-koodi. Skannaamalla koodin Smart Gateway muodostaa yhteyden mobiililaitteeseen automaattisesti - jolloin älypuhelimesta tulee ovipuhelinjärjestelmän matkapuhelinvastaaja. Lisäbonuksena myös olemassa olevia Siedlen ovipuhelinjärjestelmiä voidaan laajentaa Smart Gateway -sovelluksella.

Lisätietoja: www.siedle.fi- puh. 040 8221302 

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän