SIEDLE esittelee uuden ovipuhelinsarjan

Päivämäärä: 16.3.2017

Helppo ja kompakti

SIEDLEn uusi Basic-sarja tarjoaa laatua ilman kompromisseja. Uusi Basic-sarja on pieni ja kompakti. Asentajat pystyvät sijoittamaan ja käsittelemään sitä erittäin helposti. Uusi Basic-sarja on täysin SIEDLEn tavoitteen mukainen eli oviviestinnän, arkkitehtuurin, ympäröivien materiaalien ja henkilökohtaisten toiveiden on sovittava yhteen.

Mukavuus ja toimivuus

SIEDLE-sarjassa yhdistyvät toimivuus ja yksinkertaisuus, niiden käyttö on helppoa ja hinta oikea. Käyttöönotto suoritetaan automaattisesti Plug+Play-toiminnolla. Täydellinen helppouden, yksinkertaisuuden ja toimivuuden yhdistelmä.

Sisällä ja ulkona: joustavuus

Uudet kompaktit oviasemat ovat täysin valkoiset uudella teholähteellä, jotka takaavat helpon alun SIEDLE-maailmassa. Basic-sarjat pohjautuvat In-Home-busiin ja toisin kuin vanhat sarjat niitä voidaan laajentaa. Jokaista Basic-sarjaa voidaan täydentää lisä oviasemilla ja vastauspuhelimilla, lisäksi kutsu voidaan liittää matkapuhelimeen SIEDLE DoorComilla. Audio-ovikoje voidaan saada 1—4 asuntoyksikölle ja video-ovikoje 1—2 asuntoyksikölle.

Tärkeät vahvuudet:

  • Täysin valkoinen
  • Audio kaiuttimilla
  • Voidaan myöhemmin laajentaa
  • In-Home-bus (aito 2-kaistan väylä automaattisella käyttöönotolla)

Lisätietoja: www.siedle.dk

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän