Siedle esittelee uuden materiaalin PVD-pinnoitus

Päivämäärä: 28.4.2017

Kaksi suosittua suunnittelulinjaa Siedle Steel ja Siedle Classic saavat kasvojenkohotuksen: Siedlen oviasemat ovat nyt myös saatavissa massiivisella jaloteräksellä PVD-pinnoitteen kanssa. Fyysinen prosessimenetelmä takaa täydelliset pinnat loistavalla värilaadulla ja upeilla mekaanisilla ominaisuuksilla.

Tarkka työstö, muuttumaton ja säänkestävä pinta

Pinnoitus levitetään fysikaalisella höyrypäällistämisellä (physical vapour deposition: PVD) Tällä menetelmällä voidaan levittää erittäin kestäviä, metallimaisia pinnoitteita. Ne takaavat tarkan työstön, muuttumattoman ja säänkestävän pinnan harjatulle jaloteräkselle. Pinnoitus on erittäin ohut, joten harjatun metallin rakenne jää näkyviin.

Neljä väriä

PVD-pinnoitus, joka valon säteilystä huolimatta kiiltää heikosti silkkimäisellä kiillolla, on saatavissa seuraavissa väreissä: messinki, kupari, titaani ja musta. Kaikki värit tarjoavat lisämahdollisuuksia sisäänkäynnin suunnittelulle.

Siedle Steel

Korkealuokkain Siedle Steel on tunnettu tyylikkäästä kauneudestaan. Järjestelmän tunnusmerkkinä on sen näkymätön kiinnitys, täysin tasaiset, massiiviset metallipinnat ja tarkkuus, jolla kaikki kulmat ja leikkaukset on tehty. Siedle Steel -ratkaisut suunnitellaan ja valmistetaan tilaajan toivomusten mukaan. Tyylikäs oviasema täydentää jokaista kotia ja tekee sisäänkäynnistä dynaamisen ja hienostuneen näköisen. Steel-design tuo täydellisesti esille materiaalin kauneuden.

Siedle Classic

Siedle Classic on moderni tulkinta klassisesta oviasemasta. Metallinen etulevy kovaääniset ja painikkeen kanssa — sen design, tekniikka, materiaali ja työstö tekevät siitä ”state of the art”. Erinomaisesti toteutettu hienotunteisuus ja laatu. Tekniikan ja suunnittelun yhdistelmä, joka huokuu ylellisyyttä.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän