Siedle Axiom: älykäs viestintäkeskus

Päivämäärä: 20.4.2018

Siedle on eurooppalainen markkinajohtaja rakennusviestinnän alalla, ja toiminnassaan se painottaa ennen kaikkea täydellisyyttä, innovaatiota, kestävyyttä ja laatua. Siedlen suunnittelufilosofina on luoda innovatiivista designia, jossa ajatellaan ihmistä, ja jossa muoto ja toimivuus ovat etusijalla.             

Siedle Axiom

Viimeksi Siedle on kehittänyt ja tuonut markkinoille Siedle Axiomin, älykäs viestintäkeskus, joka täyttää kaikki modernille viestinnälle asetetut vaatimukset. Axiomilla voidaan, sen lisäksi että vieraiden kanssa voidaan puhua ja heidät voidaan nähdä ovella, esimerkiksi säätää äänenvoimakkuutta, valaistusta, soittaa ja tilata ruokaa ravintolasta tai säätää asunnon lämpötilaa.

Jokainen yksityiskohta on mietitty tarkkaan

Siedle Axiomin kaikki yksityiskohdat on suunniteltu huolellisesti. 7 tuuman kosketusnäytössä on älykkäät tunnistimet, jotka käynnistävät näytön, kun lähistöllä liikutaan sekä säätävät valaistuksen olosuhteiden mukaan. Ohjauspinta voidaan konfiguroida henkilökohtaisesti ja siinä on zoomaustoiminto, jonka avulla näytön painikkeita voidaan suurentaa. Jokainen malli voidaan lisäksi toimittaa langattomalla vastaanottimella, jonka ansiosta puheviestintä ja oven ohjaus on mahdollinen asunnon kaikista osista.

Erityinen design

Selkeä, mutta samalla hienovarainen design tekee Siedle Axiomista veistosmaisen. Suorat linjat ja lyhyet kulmat korostavat sen arkkitehtonisia ominaisuuksia. Veistosmaisella ja selvällä designilla Axiomista on kehitetty vapaasti seisova asennus, mutta haluttaessa myös suoraan seinälle tai huonekalun päälle asennettava malli on mahdollinen.

Tyylikäs viimeistely PVD-pinnoituksella

Siedle on myös kehittänyt ovipuhelimilleen useita PVD-pinnoituksia, jotka toisin kuin lakkaus korostavat harjatun erikoisteräksen rakennetta. Tuloksena on metallinen, samettimainen ja hiukan kiiltäväpintainen oviasema.

”PVD on yksi kehittyneimmistä pinnoitusmenetelmistä,” Siedle Nordicin johtaja Per Thomsen sanoo ja jatkaa: ”Se täyttää kaikkein korkeimmat kestävyydelle ja suojaukselle asetetut laatuvaatimukset.” PVD-pinnoitetut pinnat sopivat sen vuoksi erityisen hyvin Pohjoismaiden vaihteleviin sääolosuhteisiin, ja lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä ja helppohoitoisia.

Värit

Siedle Axiom on saatavissa signaalivalkoisena, helmi-rubiininpunaisena ja mustaharmaana.

PVD-pinnoitusvaihtoehdot: kupari, jalomessinki, titaani ja musta.

Sekä Siedle Axiom että uudet PVD-pinnoitukset voidaan kokea Architect at Work -messuilla, jotka järjestetään Kööpenhaminan Forumissa 16.—17. toukokuuta 2018. Aukioloajat 11 – 18.

Lisätietoja:www.axiom.siedle.comja www.siedle.fi, puh. +358 40 8221302

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän