Siedle Axiom – ”all-in-one” Smart home -ratkaisu

Päivämäärä: 31.5.2018

Ohjauspaneeleita on jo riittävästi tarjolla. Sen vuoksi Siedle on ajatellut viestintää uudella tavalla ja kehittänyt laitteen, joka eroaa muista: Siedle Axiom. Vastauspuhelin, puhelin ja ohjauspaneeli yhdessä, jonka ansiosta älykäs teknologia sulautuu sisustukseen.

Harkittu tuote

Siedle Axiom sopii asiakkaille, jotka haluavat vain parasta. Rakennusviestinnän asiantuntijat ovat suunnitelleet, rakentaneet ja kehittäneet Siedle Axiom -ratkaisun, mikä voidaan huomata seuraavista ominaisuuksista: loistava akustiikka langaton kuuloke intuitiiviset näppäimet joustavat käyttömahdollisuudet.

Ominaisuudet

• Älykäs viestintäkeskus oviviestinnälle, puhelimelle ja Smart Home -toimintojen käytölle.
• Analoginen ja digitaalinen teknologia yhdessä paneelissa.
• Yksilöllinen ja merkittävä design, joka ilmentää korkeaa laatua ja kehittynyttä teknologiaa.
• Sopii kaikkiin tilanteisiin. Tarjolla erilaisia malleja ja värejä.
• Made in Furtwangen, Schwarzwald.

Merkittävä design

Veistosmaisen muotonsa ansiosta Siedle Axiom saa kaiken huomion. Riippumatta siitä, asennetaanko se seinälle, pidetään pöydällä tai asennetaan huonekaluun, Axiom hoitaa tehtävänsä. Kaikki mallit voidaan saada seuraavan värisinä: hienostunut mustaharmaa, moderni signaalivalkoinen tai helmirubiininmunainen.

Käyttö

Moninaisia toimintoja käytetään pääasiassa 7 tuuman kosketusnäytön digitaaliselta pinnalta. Ohjelmiston symboleiden ja kuvakkeiden ymmärtäminen on helppoa, ja ne ilmaisevat selvästi sen hetkisen tilan ja mahdolliset käyttövaihtoehdot. Ne kaksi näppäintä, jotka mahdollistavat tärkeimpien ovitoimintojen käytön, ovat myös selkeitä.

Siedle ja Jung: Smart Home -ratkaisusi

Älykäs Gateway yhdistää Siedle Axiomin Siedle In-Home-väylään ja paikallisen verkon IP-laitteisiin. Yhteys IP-verkkoon tarjoaa useita liitäntämahdollisuuksia, esim. Siedlen sovellukseen ja rakennusautomaatioon KNX-teknologialla. Siten voidaan luoda yhteys tavalliseen puhelimeen, Siedlen järjestelmälaitteisiin sekä käyttää rakennusautomaation monia eri toimintoja. JUNGin KNX-teknologia on energiatehokas järjestelmä, joka täyttää älykodin vaatimukset. KNX mahdollistaa valaistuksen, lämpötilan, kaihtimien, tv:n ja muiden kodin toimintojen ohjauksen vain yhdellä painalluksella, mikä tekee arjesta sekä mukavan että turvallisen. Sama pätee, kun kodista poistutaan. Yhdellä painalluksella voidaan varmistaa, että valot on sammutettu, kaihtimet laskettu alas, lämpötila alennettu ja hälytysjärjestelmä on aktivoitu.

Siedle ja JUNG: Kaksi spesialistia, yksi järjestelmä

Siedle, joka on erikoistunut rakennusviestintään ja JUNG, joka on erikoistunut rakennusjärjestelmätekniikkaan, yhdistävät voimansa, jotta moderni teknologia ja kaunis suunnittelu sulautuvat yhteen. Toisin sanoen kokonaisratkaisu: comfortable living.

Lisätietoja: www.siedle.fi, puh. +358 40 8221302

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän