• Ratkaisu värivalaistuksen ohjaukseen

Ratkaisu värivalaistuksen ohjaukseen

Ideafix Oy toteuttaa VAU -palveluja, -tuotteita ja -ratkaisuja toimijoille joiden kaupankäynti perustuu ostajien käyntiin 26 vuoden osaamisella.

ideaValo -ohjausjärjestelmä on täysin ohjelmoitava ratkaisu muuttuvien valaistusten ohjaukseen. Soveltuu sekä RGBW- että dynaamisen (lämmin-kylmä) valkoisen valaistusten ohjaukseen sisällä ja ulkona.

Järjestelmä on erittäin monipuolinen ja skaalattavissa yhdestä valaisimesta monimutkaisiin kokonaisuuksiin. Valaistustilanteet ovat lähes rajattomasti ohjelmoitavissa ja helposti muutettavissa. Ulkopuoliset ohjaukset mahdollistavat automatiikan eri valaistustilanteiden aktivoimiseksi. Värivalaistuksen lisäksi voidaan ohjata esim. himmentimiä ja DALI-valaisimia.

Järjestelmää voidaan ohjata ja ohjelmoida myös etänä, jolloin tarvitaan internetyhteys.

Parhaimmillan tämä on esim- led-värivalaistuksen ohjauksessa, mutta sopii käytettäväksi kaikissa kohteissa, joissa on tarve eri valaistustilanteisiin

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...