Miten tehtiin Kauppakeskus Myllyn Ledscreenit

Päivämäärä: 7.6.2022

Kauppakeskus Mylly Raisiossa tarvitsi apua todella haasteellisen kohteen toteutukselle. Lähes 11 metriä leveiden näyttöjen rakenteet ja asennus kohteeseen vaatii todellista ammattitaitoa.

Ratkaisun tarjosi Kauppakeskus Myllylle Grano Oy osana laajempaa viestinnällistä kokonaisuutta.

Haasteita tarjosi asennuskohde, joka oli n. 30 metrin korkeudessa sekä kiinnityksen suunnittelu, jossa Ideafix Oy:n asiantuntijoiden vastuulle tulivat myös näyttöjä kantavat teräsrakenteet.

Ideafix Oy:n tiimin tehtävänä oli huolehtia kiinnitysrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä LED-näytön maahantuonnista ja asennuksesta.

Tämä kokonaisuus edellytti huolellista paneutumista olemassa olevaan rakenteeseen ja kiinnityskohtien sijoittamista turvallisesti ja mm. tuulikuormien laskentaa.

Asennustyöt tehtiin 30 metrin korkeudessa, jonne tuhansien kilojen näyttörakenteet nostettiin. Molemmissa LED-näytöissä on n. 240 000 kuvapistettä. Sisältö Kauppakeskus Myllyn toteemissa hallinnoidaan Ideafix Oy:n kehittämällä Idearuutu-etähallintaohjelmistolla. Sisältö haetaan automaattisesti nettisivulta.


Ideafix Oy on audiovisuaalisen tekniikan, yritysten julkisivuvalaistuksen ja Cinema-tuotteiden maahantuoja ja laitetoimittaja. Yritysten teknologiakumppanina Ideafix on toiminut jo 30 vuoden ajan. Pitkä tie alan kärkituotteiden parissa on tuonut toimintaan varmuutta, huipputason osaamista ja tehokkuutta. Ideafixin menestyksen salaisuus on aina ollut tinkimätön asiakaspalvelu. Omat asentajat, monipuolinen tuotantokalusto ja omavaraisuus varmistavat asiakkaalle kaikki palvelut sovitulla aikataululla. Nykyaikainen audiovisuaalinen teknologia on luonteva osa digitalisaatiota ja tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Ammattimaisella ja aina alan uusimmalla teknologialla toteutettavat ratkaisumme parantavat asiakkaidemme mahdollisuutta tehokkaaseen viestintään ja liiketoimintaan. Palvelumme ei ole pelkkää laitteistojen toimittamista. Me olemme ratkaisukeskeinen yhtiö. Me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toimivan sekä kustannustehokkaan kokonaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ja lopputulos on aina törkeen hyvä! 

Lisää tuotteesta LED-screenit

LED-screenit

Suurkuvaratkaisuillamme näyt varmasti ja herätät asiakkaan mielenkiinnon. Ideafixin kautta saat kestävät ja pitkäikäiset näyttöratkaisut vaativaan, ympärivuorokautiseen käyttöön.

Referenssihankkeet Ideafix Oy

IMAX, Itäkeskus

IMAX, Itäkeskus

Helsinki

Finnkino Itikseen Helsinkiin avattiin 30.11.2018 huippumoderni IMAX®-teatteri...

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

Kuopio

Kuopion Portti muodostaa modernin yrityskeskittymän matkakeskuksen yhteyteen ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi