Esteettisesti uudistettu ja teknisesti optimoitu uusi Griven JASPER MK2 - poikkeuksellista suorituskykyä

Päivämäärä: 18.1.2022

Esteettisesti uudistettu ja teknisesti optimoitu uusi Griven JASPER MK2 vahvistaa tämän tuotevalikoiman poikkeuksellisen suorituskyvyn. Viime vuosina JASPER on osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi suurten julkisivujen, korkeiden rakennusten, tornien ja hyppyrimäkien erityistarpeisiin, joissa voimakas valovirta ja tarkka valonjako ovat projektin vaatimuksia.

Uudistetussa Griven Jasper MK2 -versiossa on hienostunut muotoilu sekä IN- ja OUT-hybridikaapelit, joissa yhdistyvät teho ja DMX-tiedonsiirto. Griven JASPER MK2 on saatavana DMX-ohjattuina RGBW- ja Dynamic White- versioina sekä kiinteällä värilämpötilalla.

    

Enemmän valoa pienemmällä virrankulutuksella

Griven JASPER MK2 täyttää uusimmat suunnitteluvaatimukset ja näyttää erittäin hyvältä. Valaisin pystyy tuottamaan enemmän valoa pienemmällä virrankulutuksella. Tämä huippuluokan valaisin tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia avautusmiskulmia, jotka vaihtelevat 7 ° ultraspotista 125 ° ultraleveisiin optiikoihin, mikä takaa täydellisen suunnittelun vapauden.

RGBW -LED -valojen yhdistelmä, jossa on 4000K luonnonvalkoinen ledi, mahdollistaa laajan valikoiman lämpimän valkoisia sävyjä ja pastellisävyjä, tietysti tavanomaisen teoreettisen rajattoman kirkkaiden sävyjen lisäksi.

Säädettävä värilämpötila Suomen olosuhteisiin

Säädettävä värilämpötila -alue välillä 2700K – 6500K luo upean visuaalisen kokonaisuuden lämpimistä sävyistä, luonnollisista sävyistä ja viileistä sävyistä. Tämä mahdollistaa vertaansa vailla olevan valkoisen valon sävyn eri vuorokauden- ja vuodenaikaan.

Suomen olosuhteisiin sopii erinomaisesti Polar Edition -versio, jonka sähkölämmitteinen lasi varmistaa lumen ja jään sulamisen ja tietysti myös valon näkymisen myös ledvalaisimille vaikeissa jäätävissä olosuhteissa.

Tehdasvärien määrä on myös kasvanut ja nyt saatavissa olevat värit ovat musta RAL9005, antrasiitti RAL7016, harmaa RAL9006 ja valkoinen RAL9003.

Griven JASPER MK2 on erittäin suorituskykyinen valaisin, joka pystyy täyttämään suurimpien projektien tai yksittäisten arkkitehtonisten elementtien, kuten tornien, siltojen, korkeiden rakennusten tai hyppyrimäkien valaistuksen vaativimmatkin vaatimukset.

Referenssihankkeet Ideafix Oy

IMAX, Itäkeskus

IMAX, Itäkeskus

Helsinki

Finnkino Itikseen Helsinkiin avattiin 30.11.2018 huippumoderni IMAX®-teatteri...

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

Kuopio

Kuopion Portti muodostaa modernin yrityskeskittymän matkakeskuksen yhteyteen ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän