Miten tehtiin Viking Glory -risteilyaluksen näytöt

Päivämäärä: 31.5.2022

Osallistuimme tarjouskilpailuuun ja meidän tarjous oli kokonaisuutena edullisin. Lisäksi valintaa tuki toimittajan pitkä kokemus, merkittävät referenssit ja hyvin sujunut yhteistyö myynnin ja suunnittelun kanssa.

Kaikki näytöt ja ledscreenit perustuivat arkkitehtisuunnitelmiin ja toimittajalle kuului asennusdetaljien suunnittelu. Laivaympäristössä on paljon uusia huomioon otettavia asioita kuten painopiste ja ehdoton vaatimus häiriöttömyydelle. Näytöt eivät saa aiheuttaa häiriöitä merenkulun järjestelmille esim. tutkajärjestelmälle ja tätä varten näytöt testattiin erikseen EMC-laboratoriossa.

Muutosten määrä sekä telakan että tilaajan puolelta oli melko suuri, joka aiheutti haasteita kiinnitysten sovitteluun muun tekniikan oheen. Tämän oli kuitenkin onnistuttava, sillä kaikki kiinnityspisteet tehtiin jo telakalla Kiinassa.

Asennukset tehtiin pääosin jo Kiinassa, jotta oikeat painot olivat paikoillaan merikoeajolla. Viimeiset näytöt asennettiin ja kaikki ohjelmoitiin Turussa juuri ennen risteilyjen alkua.

Suurin näyttö on kolmelle sivulle levittyvä ja korkeudeltaan näyttävät 5 metriä. Tax Freen näyttöjen yhteispituus on yli 80 metriä.

Neljäntoista ledscreenin lisäksi toimitimme yli 200 näyttöä telineineen joukossa myös näyttävät inglass-näytöt. Viking Line halusi Buffan (seisovan pöydän) opasteet nykyaikaan, joten toimitimme näytöt asiakaskohtaisilla mitoilla ja ominaisuuksilla. Näytöt ovat koteloitu messingillä ja sopivat saumattomasti sisustukseen.

Pyydä tarjous:

Härkälenkki 2
01730 Vantaa
[email protected]
Puh. 020 754 506


Ideafix Oy on audiovisuaalisen tekniikan, yritysten julkisivuvalaistuksen ja Cinema-tuotteiden maahantuoja ja laitetoimittaja. Yritysten teknologia kumppanina Ideafix on toiminut jo 30 vuoden ajan. Pitkä tie alan kärkituotteiden parissa on tuonut toimintaan varmuutta, huipputason osaamista ja tehokkuutta. Ideafixin menestyksen salaisuus on aina ollut tinkimätön asiakaspalvelu. Omat asentajat, monipuolinen tuotantokalusto ja omavaraisuus varmistavat asiakkaalle kaikki palvelut sovitulla aikataululla. Nykyaikainen audiovisuaalinen teknologia on luonteva osa digitalisaatiota ja tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Ammattimaisella ja aina alan uusimmalla teknologialla toteutettavat ratkaisumme parantavat asiakkaidemme mahdollisuutta tehokkaaseen viestintään ja liiketoimintaan. Palvelumme ei ole pelkkää laitteistojen toimittamista. Me olemme ratkaisukeskeinen yhtiö. Me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toimivan sekä kustannustehokkaan kokonaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ja lopputulos on aina törkeen hyvä!

Lisää tuotteesta Tilavalaistus

Tilavalaistus

Olemme edelläkävijä erilaisten valo-ohjausratkaisujen toimittamisessa. Yhdistämme kaikki valonlähteet toimimaan tilan ja tarpeen mukaan.

Referenssihankkeet Ideafix Oy

IMAX, Itäkeskus

IMAX, Itäkeskus

Helsinki

Finnkino Itikseen Helsinkiin avattiin 30.11.2018 huippumoderni IMAX®-teatteri...

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

Kuopio

Kuopion Portti muodostaa modernin yrityskeskittymän matkakeskuksen yhteyteen ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje