Pientalon perustukset

Päivämäärä: 4.11.2013

Pientalon perustustavan valinta, suunnittelu ja toteutus ovat teknisesti tärkeimpiä vaiheita rakennushankkeessa. Pientalot perustetaan tavallisesti maanvaraisiksi tai tuulettuvaksi. Perustamistavat voidaan jakaa maanvaraisiin, tuuletettuihin, paaluperustuksiin ja kellarillisiin perustuksiin.

Lue lisää pientalon perustuksista Luna sokkelielementeillä ja saat rakentamisen heti käyntiin: http://www.lunahouse.fi/tekniikka/perustuspaketti. Lunapress -sokkelielementit perustetaan jatkuvan anturan varaan tai ne voidaan toteuttaa palkkimaisena rakenteena paaluanturoiden varaan.

Pientalon perustuselementit

Hyvät suunnitelmat ovat turvallisen ja toimivan toteutuksen sekä terveellisen kodin ehdoton edellytys. Luna perustuselementtien suunnittelu ja tehdasolosuhteissa tapahtuva valmistus varmistavat mittatarkan ja viimeistellyn tuotteen.

Sokkelirakenteessa on huomioitu 100% vedeneristävyys näyttävällä sokkelin luonnonkivipinnoitteella. Värivaihtoehtoja on neljä. Elementtien kantava teräsrunko muodostuu kuumasinkitystä ohutlevystä valmistetuista profiileista, jotka on integroituvat lämmöneristeenä toimivan EPS -eristeen ulko- ja sisäpintaan. Teräsprofiilien asettelusta johtuen eristävän rakenteen läpi ei muodostu kylmäsiltoja vaan elementtirakenteessa on yhtenäinen ja tiivis eristekerros jo valmiina toimitettaessa.

Asennusvalmis rakenne sisältää lämmöneristeen sekä vedeneristeenä ja anturasauman suojana toimivan bitumikermin ja valmiin kauniin luonnonkivipinnan. Luna -sokkelielementit asennetaan jatkuvan anturan varaan, tai ne voidaan toteuttaa myös palkkimaisena rakenteena paaluanturoiden varaan.

Sokkelielementit

Joka kotiin sopivat perustuselementit nopealla asennusvalmiudella tontille. Maanvarainen tai tuulettuva alapohjaperustus kohteesi mukaan ja perustukset sopivat kaikkien pientaloihin .

Elementtirakenteiden nopea asennus ja laaja toimitussisältö tekevät kokonaisuudesta edullisen. Rakenteemme on kevyt, joten ylimääräistä nostokalustoa ei tarvita työmaalla. Asennus on nopeaa, jolloin päästään heti jatkamaan talon pystytystä.

Sokkelimme energiataloudellinen rakenne, lämmöneristävyys ja täydellinen vedeneristävyys takaavat laadukkaan lopputuloksen. Näyttävä valmis luonnonkivipinnoite ja bitumikermi kestävät ilmaston vaihtelun ja vähentävät työvaiheita.

Aulis Lundell Oy

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovaustekniikalla valmistettavien kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä profiilien, pientaloelementtien ja perustuselementtien valmistamiseen. Yhtiömme on yksityinen perheyritys ja olemme toimittaneet rakennusteollisuudelle kuumasinkitystä teräslevystä rullamuovausteknologialla valmistettuja LUNDELL PROFILE- tuotteita jo vuodesta 1980. Liune Door -liukuovielementtien valmistamisen rakennusliikkeille ja pienrakentajille aloitimme vuonna 2007. Uusin liiketoiminta-alueemme on Luna House -pientaloelementtien valmistaminen. Yhtiön päämarkkina-alue on kotimaa. Toimimme hyvien liikenneyhteyksien varrella Lohjalla Länsi-Uudellamaalla. www.aulislundell.fi

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

Tampereen seudun jäteveden keskuspuhdistamo
Tehtaankatu, kerrostalo
MySense by Flamingo Spa
Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Helsinki

Vuonna 1889 rakennettu, Selim A. Lindqvistin ja Elia Heikelin suunnittelema r...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje