Asumisen ja rakentamisen tulevaisuus puhuttavat

Päivämäärä: 14.6.2021

Neliosaisessa ”Tietoiskuja teräksestä” -ohjelmasarjassa käsitellään ajankohtaisia ja keskustelua herättäneitä aiheita. Jaksoissa tarjoillaan teräksistä faktaa rakentamisesta, suunnittelusta, innovaatioista ja vastuullisuudesta. Mielenkiintoisissa jaksoissa ääneen pääsevät niin rakentajat, suunnittelijat, asiantuntijat kuin arvoketjun muut ammattilaiset.

Asumisen tulevaisuus

Ohjelmasarjan kolmas osa keskittyy asumisen tulevaisuuteen ja megatrendeihin. Jaksossa mietitään, miten talotehdas vastaa energiatehokkuuden ja hiilineutraaliuden vaatimuksiin. Myös siihen saadaan vastaus, mitä uutta ja ennennäkemätöntä on luvassa tämän vuoden asuntomessuilla. Ohjelmassa vieraina ovat mm. Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää ja DEN Finlandin liiketoimintajohtaja Jarmo Huhtala.

Rakennesuunnittelua ja merkkirakennuksia

Sarjan neljännessä jaksossa keskustellaan rakennesuunnittelusta ja suomalaisista tunnetuista rakennuksista. Jaksossa saadaan mm. vastaus siihen, mikä yhdistävä tekijä on mm. Eduskuntatalolla, Keskuskirjasto Oodilla, Mall of Triplalla ja Helsingin Musiikkitalolla. Keskustelemassa ovat mm. A-insinöörien yksikönjohtaja Jukka Oja-Lipasti ja Aulis Lundell Oy:n rakennesuunnittelija Sami Huttunen.

Tietoiskuja teräksestä – kaikki osat nyt katsottavissa ilmaiseksi alla olevasta linkistä.

Referenssihankkeet Aulis Lundell Oy

Tampereen seudun jäteveden keskuspuhdistamo
Tehtaankatu, kerrostalo
MySense by Flamingo Spa
Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Helsinki

Vuonna 1889 rakennettu, Selim A. Lindqvistin ja Elia Heikelin suunnittelema r...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje