MySense by Flamingo Spa


Liitetyt tuotteet: Pinta | D15 Pintaliukuovi

Pinta | D15 Pintaliukuovi

Pinta on "perinteinen liukuovi", joka ripustetaan verhomaisesti roikkumaan seinän päälle.

Liitetyt tuotteet: Liune

Liune

Liune on kaikkien sisätilojen väliovi. Hyvä väliovi ei ole tiellä ja eristää ääntä. Liunen liukuväliovi jakaa tilaa katkaisemalla näköyhteyden ja vaimentamalla ääniä.  Kun valitset Liunen oven, saat jaetun tilan myös tarvittaessa yhdistettyä esteettömästi laajemmaksi. Liunen ovi on myös näkyvä sisustuksellinen elementti, joka tuo tyylillään olennaisen lisänsä tilan visuaalisuuteen.

ERIKOISVÄREILLÄ HARMONISTA TUNNELMAA – MYSENSE BY FLAMINGO SPA

Flamingo Day Spa -kauneushoitola remontoitiin uuteen loistoon alkuvuonna 2023. Hoitolan laajennuksessa sen sisustus ja tilankäyttö uudistettiin täysin, ja tämän jokaista aistia hellivän keitaan uudeksi nimeksi valittiin MySense by Flamingo Spa.

Uudistetun kauneushoitolan asiakkaat ovat ihastelleet erityisesti tilojen muotokieltä ja sävyjä. Käytännöllisyyden lisäksi onkin olennaista, että rentoutumiseen tarkoitetuissa puitteissa on iloa myös silmälle. Tilasuunnittelusta vastanneen Muodoste Design Studion Hanna Puolakka kertoo projektin lähtökohdista ja ovien roolista kokonaisuudessa.

– MySense by Flamingo Span muutoksessa oli tärkeää suunnitella toimivat kulkuyhteydet olemassa olevien ja uusien tilojen välille. Suunnittelussa yhdistyivät arjen logistiikka, toimivuus ja kauniit näkymät tilasta toiseen. Värikkään sisustuskonseptin myötä myös välioviin toivottiin erilaisia sävyjä.

Liunen avulla tehtiin kokonaisuus, jossa kaikki sointuu yhteen

Uudistetussa kauneushoitolassa on tiloja joogasalista pukuhuoneiden kautta hoitohuoneisiin, kauniita odotustiloja unohtamatta. Näin ollen myös tavoiteltu tunnelma ja oven käytännön vaatimukset vaihtelivat. Tällaisessa tilanteessa uhkana on muuhun sisustukseen sopimattomien elementtien sillisalaatti, mutta Puolakka kertoo, ettei hätä ollut tämän näköinen.

– Liunen tuotannossa yhdistyvät kolme upeaa asiaa: kotimaisuus, muokattavuus ja laadukkuus. Eri tiloihin tarvittavat ovimallit saa soinnutettua luontevasti yhteen eheän kokonaisuuden saavuttamiseksi.

Löytyikö Liunelta siis kaikki tarvittavat ratkaisut?

– Kyllä löytyi! Projektissa käytimme mm. Liunen erikoisvärisiä kääntyviä väliovia sekä pintaliukuovia. Eri koot, värit ja pintamateriaalivaihtoehdot räätälöitiin tarpeen mukaan. Tilaan tuli kolmea eri väristä ovea; vaaleanpunaista, vihreää ja beigeä.

Kulisseista tosielämän yhteistyöhön

MySense by Flamingo Spa sai uuden ilmeen kevään aikana. Kokonaisuudessaan projekti eteni todella sujuvasti ja kaikki onnistui suunnitelmien mukaan. Puolakan mukaan jopa Liunen erikoistilaukset onnistuivat erittäin tiukassa aikataulussa.

– Olen tehnyt Liunen kanssa yhteistyötä jo useiden vuosien ajan Huvila & Huussi -tuotannon parissa. Olikin hienoa viimein päästä tekemään yhteistä projektia myös tv-tuotannon ulkopuolella! Suosittelen Liunea lämmöllä yhteistyökumppaniksi.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Lisää tuotteita Aulis Lundell Oy

Profiilituotteet

Profiilituotteet

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovaustekniikalla valmistettavien kevy...


Alakatot

Alakatot

Alaslasketun katon rankajärjestelmä on testatuin ja hyväksytyin tuote kipsile...


KOOLARI asennuslattia

KOOLARI asennuslattia

KOOLARI® -lattiarakenteet (aiemmin ProfAL).


Termoprofiilit

Termoprofiilit

Ulkoseinän kantavat lämpörangat soveltuvat elementtituotantoon sekä pre cut t...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Aulis Lundell Oy

Tampereen seudun jäteveden keskuspuhdistamo
Tehtaankatu, kerrostalo
Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Asunto Oy Helsingin Yrjönkatu 2

Helsinki

Vuonna 1889 rakennettu, Selim A. Lindqvistin ja Elia Heikelin suunnittelema r...

Tammelan stadion

Tammelan stadion

Uudisrakennus | Tampere | 44,4 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa jalkapallokentät, paikkakunnalla Ta...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje