Paroc Built-On on kustannustehokas julkisivuratkaisu

Päivämäärä: 16.8.2013

Itämeren alueen johtava energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistaja Paroc Group on kehittänyt kustannustehokkaan tavan toteuttaa näyttäviä julkisivuja.
Paroc Built-On™ -julkisivuratkaisu perustuu teräspintaisten Paroc-sandwichelementtien lujuuteen. Paroc-elementit kestävät jopa 45 kg/m2 painon, jolloin raskaampien verhousmateriaalien kuten lasin, keraamisten laattojen tai tiiliverhouksen kiinnitys julkisivuun on mahdollista.

Parhaillaan Paroc etsii yhteistyökumppaneita Paroc Built-On™ -julkisivuratkaisujen toteuttamiseksi. Ensimmäisen yhteistyösopimuksen Paroc Groupin kanssa on allekirjoittanut suomalainen Stonel Oy, joka valmistaa tiiliverhoustuotteita. Paroc-elementit yhdistettynä Stonel Oy:n tiiliverhoukseen muodostavat nopean, helpon ja tehokkaan tavan toteuttaa arkkitehtonisesti moderneja rakennuksia.

Tiiliverhoillut Paroc-elementtijulkisivut ovat tuulettuvia, joten ne ovat kosteusturvallisia sekä samalla pitkäikäisiä ja paloturvallisia. Paroc Built-OnTM -ratkaisun avulla rakennuksista saadaan näyttäviä suunnittelu- ja rakennuskustannuksien pysyessä kuitenkin kohtuullisina. Myös julkisivun ulkoasun vaihtaminen on tässä ratkaisussa mahdollista. Erityisesti toimitiloja vuokraavat yritykset arvostavat mahdollisuutta tarjota asiakkailleen liiketiloja, joiden julkisivu voidaan toteuttaa vuokraavan yrityksen brändin mukaisesti. Myös kiinteistön myynti helpottuu, kun mahdollisesti hyvin värikkään julkisivun voi helposti vaihtaa.

Suunnittelutyökaluja ja teknistä neuvontaa

Paroc tarjoaa teknisen tuen aina projektin suunnittelusta asennukseen asti. Arkkitehtien, insinöörien ja urakoitsijoiden avuksi tarkoitettu palvelupaketti sisältää sekä teknisen tuen että erinäisiä suunnittelutyökaluja. Tekniset ohjeet julkisivujen, väliseinien ja sisäkattojen suunnitteluun ja elementtien asennukseen ovat verkkosivuillamme.

Lue lisää: www.paroc.fi/built-on ja www.stonel.fi

Lisätietoa:

Niklas Karlsson, Tuotepäällikkö, Paroc Panel System Oy, puh. 040 706 2887
Riikka Flaaming, Viestintä ja markkinointipäällikkö, Paroc Group, puh. 040 704 8680
Jarkko Lasanen, Johtaja, International Business, Stonel Oy, puh. 0400 270 650

Paroc on Itämeren alueen johtava energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistaja. Toimintamme kulmakiviä ovat asiakas- ja henkilöstölähtöisyys, jatkuva innovaatio, kannattava kasvu sekä kestävä kehitys. Paroc-tuotteita ovat rakennuseristeet, tekniset eristeet, laivaeristeet, rakennuselementit ja akustointituotteet. Tuotteet valmistetaan Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa ja Puolassa sekä vuodesta 2013 eteenpäin myös Venäjällä. Myyntitoimistoja ja edustustoja on 14 maassa Euroopassa. Paroc Groupin omistaa ryhmä pankkeja ja muita institutionaalisia sijoittajia sekä vähemmistöomistajana Parocin henkilöstö. Liikevaihtomme vuonna 2012 oli 430 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä keskimäärin 2019. www.paroc.com

Referenssihankkeet Paroc Oy Ab

Olympiastadionin uudistaminen Helsingissä

Olympiastadionin uudistaminen Helsingissä

Ulkp. korjaus | Helsinki | 262 milj. €

Vuonna 1938 rakennetun Olympiastadionin peruskorjaus ja uudistaminen. Kokon...

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Uudisrakennus | Jyväskylä | 411,2 milj. €

Keski-Suomen uusi keskussairaala, Sairaala Nova, valmistuu syksyllä 2020. Nov...

Kupittaan jäähalli

Kupittaan jäähalli

Turku

Turussa sijaitsevassa Kupittaan jääurheilukeskuksessa on kaksi jäähallia, j...

Metropolian Myllypuron kampus

Metropolian Myllypuron kampus

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Koko Metropolia Ammattikorkeakoulun toimintaa koskeva kampusuudistus on käynn...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje