Kirkkaasti parempi liima

Päivämäärä: 29.10.2015

Jo vuosia markkinoilla ollut väritön Sikaflex®-521 FC jää ”eläkkeelle” ja sen korvaa kirkkaampi ja teknisesti parempi Sikaflex® Crystal Clear. Monikäyttöinen Sikaflex® Crystal Clear – Sikan kirkkaasti näkymättömin liima- ja tiivistemassa! Jopa tuotteen pakkaus on läpinäkyvä kuin ”keisarin uudet vaatteet”.

CE-merkitty Sikaflex® Crystal Clear on oikea valinta, kun tiivistyksen tai liimauksen täytyy olla huomaamattoman tyylikäs, mutta samalla suorituskyvyltään tinkimätön. Sikaflex® Crystal Clear on liimausominaisuuksiltaan samalla tasolla kuin legendaarinen Sikaflex®-11FC+.

Tuote jää pysyvästi elastiseksi ja se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön - se toimii jopa kosteilla pinnoilla. Sikaflex® Crystal Clear kestää tutkitusti Suomen ankaria sääolosuhteita - jopa -40 °C pakkasia (täyttää EN 15651-1 F EXT-INT CC –standardin vaatimukset CC=Cold Climate)

Sikaflex® Crystal Clear tarttuu hyvin erilaisille materiaaleille ja sillä liimaat kestävästi esim. ikkunalautoja, lasitiiliä, peiliä, metallia, puuta, maalattuja pintoja jne. Se on erittäin joustava tiiviste vaaka- ja pystysuuntaisiin liityntäsaumoihin, väliseinien ja ilmanvaihtoputkien eristämiseen. Tuote täyttää ISO 11600 F 20 LM -standardin vaatimukset ja se on väritön sekä hajuton. Näkymättömyytensä ansiosta tuote avaa mahdollisuudet luovuuteen. Pitkäikäisten liitosten varmistamiseksi tutustu tietoesitteeseen ja Sikan Primer-taulukkoon tartuntapintojen mahdollisesti vaatiessa esikäsittelyä.

Lisätietoja

Ota yhteyttä!

Referenssihankkeet Sika Finland Oy Ab

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimisto...

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän