Kemikaalinkestävä Formica Chemtop®2 korkeapainelaminaatti

Päivämäärä: 12.12.2012

Formica Group on tuonut markkinoille 16 mm Chemtop®2- massiivilaminaatin, jossa on kemikaaleja sietävä pinnoite. Chemtop2 on viimeisintä teknologiaa edustavan kehitystyön ja valmistusprosessien tulos.

Chemtop2 on poikkeuksellisen toimiva materiaali ja ihanteellinen vaativiin ympäristöihin, joissa käytetään suhteellisen voimakkaita happamia ja emäksisiä aineita, syövyttäviä suoloja ja muita aggressiivisia ja tahraavia aineita, kuten laboratorioiden työtasoihin, vetokaappeihin ja höyrynpoistokaappien rakentamiseen.

Olipa kysymyksessä superpuhdas leikkaussali tai patologialaboratorio, WC- ja pesutilat, käytävät tai portaikot, sairaalan vuodeosastot tai toimenpidehuoneet, Formica Groupin tuotteet vastaavat kaikkein tiukimpia vaatimuksia, jotka koskevat steriiliyttä, kestävyyttä ja helppoa puhdistettavuutta. Korkeapainelaminaatin tiivis, pyyhkimällä puhdistettava pinta on luonnostaan hygieeninen, ja se voidaan puhdistaa höyryllä tai desinfioida ilman haittavaikutuksia.

Chemtop2-laminaattia on saatavana myös tilauksesta, ohuena (0,7 mm) lämpömuovattavana korkeapainelaminaattina. Tämä mahdollistaa taivereunaisten työtasojen ja muiden laminaattipinnoitettujen komponenttien valmistamisen siten, ettei valmiiden asennusten kriittisiin kohtiin tule liitoksia ja saumoja.

Chemtop2-mallisto täydentää laminaattikuoseja Formica® Collection -tuotesarjassa, joka tarjoaa valikoiman kestäviä, helposti puhdistettavia materiaaleja monissa eri väreissä.

Käyttökohteet:
Kemian laboratoriot
Lääketieteen laboratoriot
Tieteelliset laboratoriot
Valokuvalaboratoriot
Puhdastilat
Hoitotilat
Kauneushoitolat, kampaamot ja kylpylät
Kaupallinen ja teollinen toiminta

Formica Group on maailman ensimmäinen laminaatinvalmistaja, jonka tuotteissa on hiilipäästöjen vähentämistä osoittava Carbon Reduction –tunnus.

Chemtop2-näytteitä ja laboratoriomallistoesitteen voit tilata verkkosivustomme kautta osoitteesta www.formica.com

Lisätietoja:

Formica IKI Oy puh. 03 580 001

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän