Joustavuus ei pysähdy kynnykselle

Päivämäärä: 26.10.2016

Mitä tapahtuu asiakkaan soittaessa ovella eikä reseptionisti ole paikalla? Siedle tarjoaa joustavalle, mobiilille oviviestinnälle laajan valikoiman, joka tarjoaa sekä yksinkertaisen laajennusmahdollisuuden että erittäin kompleksin järjestelmäintegraation. Siten Siedle varmistaa, että kuka tahansa tai missä tahansa pystyy vastaaman ovikellon soittoon.

Siedlen järjestelmät ottavat vastaan asiakkaita silloinkin, kun reseptionisti ei ole paikalla

Sisäänkäyntiosa ei ole enää vain sisäänkäyntiä varten, vaan paljon enemmän. Sisäänkäyntiosa ottaa vastaan ja antaa tulijalle tiedon, että hän on oikeassa paikassa. Siedlen viestintäjärjestelmät ovat luotettavia, niiden käyttö on helppoa ja käyntikohteen löytäminen on helppoa. Kynnyksen sisäpuolella Siedlen joustavat järjestelmät varmistavat, että pystyt ottamaan vastaan asiakkaita silloinkin, kun reseptionisti ei ole paikalla.

Siedlen rajaton viestinnän vapaus

Siedle tarjoaa monia mahdollisuuksia, jotka tekevät kynnyksestä mobiilin. Parhaat kahdesta maailmasta: Siedle Scope on langaton video-ovipuhelin, joka antaa sinulle suuren liikkumismahdollisuuden rakennuksessa. Siedle Gateways ja Siedle Access liittävät ovipuhelimen IP-maailmaan, ja älypuhelimesi Siedle-sovellus takaa täyden liikkuvuuden. Siedle Access tarjoaa IP-viestinnän, joka kattaa kaikki vaatimukset. Accessin ainutlaatuisena ominaisuutena on se, että se integroidaan täysin IP-verkkoon ja rikastuttaa sitä Siedlen koko järjestelmätekniikalla, joka kattaa puheyhteyden videolla ja ovipuhelimen komplekseilla kytkentä- ja ohjaustoiminnoilla. Vain asiakas asettaa rajan mobiiliteetille.

Oviviestintä älykkäällä toiminnolla

Siedlen järjestelmät lisäävät liikkuvuutta ja huolehtivat siitä, että ovella seisovan vieraan ei tarvitse ihmetellä, odottaa liian kauan tai lähteä tiehensä ilman vastausta. Siedlen oviviestintäjärjestelmät älykkäällä toiminnolla kytkevät kaiken kaikkeen. Siedle ei sen vuoksi tee vaikutusta vain suunnittelullaan ja käyttäjäystävällisyydellään vaan myös monilla lisätoiminnoilla, jotka suovat oviviestinnälle uusia mahdollisuuksia. Siedle tekee maailmastasi joustavamman ja liikkuvamman.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän