Ilmaverhokojeet kaikkiin kulkuaukkoihin

Frico-ilmaverhot ylläpidä haluttuja olosuhteita ja säästä energiaa

Ilmaverhot muodostavat kapean, verhomaisen ilmasulun kahden erilämpöisen tilan välille ja estää tilojen ilmamassoja sekoittumasta keskenään.

Kattavasta ilmaverhovalikoimastamme löydät sopivan ilmasulkuratkaisut 0,5 m korkeasta palveluluukusta 8 m korkeaan teollisuusoveen. Valikoimasta löytyvät lämmittämättömät, sekä vesi- että sähkölämmitteiset mallit. Puhallus voidaan toteuttaa ylhäältä, sivulta tai alhaalta.

Yleisimpiä ilmaverhokojeiden käyttökohteita ovat kauppakeskukset, toimistotalot sekä varasto- ja teollisuustilat.

Ilmaverhokojeen valintaan vaikuttaa mm. laitteen asennuskorkeus. Asennuskorkeudessa on tärkeä huomioida, että ilmavirta saavuttaa lattian optimaalisella nopeudella. Ilmaverhon tulee peittää aukko koko sen leveydeltä tai korkeudelta. Frico-ilmaverhoja on saatavilla useassa eri pituudessa. Suurissa aukoissa useita yksiköitä voidaan asentaa vierekkäin tai päällekkäin. On tärkeä myös huomioida, että koko yksikkö on mahdollisimman lähellä aukkoa ja, että paine-ero huoneen ja ympäröivän alueen välillä ei ole liian suuri.

Sopivan ilmaverhokojeen valinnassa Sinua auttaa

Marko Mustonen, tuoteryhmäpäällikkö
Puh. 0207 638 260, marko.mustonen@hedtec.fi
www.hedtec.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...