Hygieniset saumalaastit

Päivämäärä: 28.5.2018

Oy Sika Finland Ab tuo markkinoille kaksi uutta saumalaastia, jotka sopivat hygieniavaatimuksiltaan myös vaativiin terveydenhuollon kohteisiin.

SikaCeram® CleanGrout on sementtipohjainen saumalaasti 1-8 mm laattasaumoille. Tuote sisältää ainesosia, jotka aktiivisesti vastustavat homeen ja mikrobien kasvua. EN 13888 luokka CG2 WA. Tuote kestää kulutusta ja hylkii vettä. Laastilla on kirkkaat värit ja hieno lopullinen pinta, jolloin se on helppo pitää puhtaan. SikaCeram CleanGrout sopii monille erilaisille laattatyypeille. Laasti voidaan veden sijaan sekoittaa SikaLatex –lisäaineen kanssa, jolloin saumalaastista saadaan joustava ja rakenteeltaan entistä tiiviimpi. Joissain tapauksissa sekoitusveden laatu on muuttanut saumalaastin väriä, lisäaineen kanssa tätä ongelmaa ei ole. CleanGourt saumalaastia on saatavilla 10 eri väriä.

SikaCeram® StarGrout on kaksikomponenttinen, epoksipohjainen saumalaasti. Valmiilla saumalla on sileä ja kiiltävä pinta. Epoksipohjainen laasti on ihanteellinen kohteisiin, joissa vaaditaan täydellistä puhtautta. Tuotetta voidaan käyttää myös kiinnityslaastina. Saumalaastina luokiteltu RG EN 13888 ja kiinnityslaastina luokiteltu R2 T EN 12004. Saumalaastiin voidaan sekoitusvaiheessa lisätä glitteriä. StarGrout saumalaastia on saatavilla 10 eri väriä, sekä 4 erilaista glitteriä.

Katso lisätietoja laasteista, värivalitsin sekä menekkilaskuri www.sikaceram.com/fi

Haluatko lisätietoja? Katso yhteystietomme tai jätä yhteydenottopyyntö

Referenssihankkeet Sika Finland Oy Ab

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän