Hygieniavaatimukset täyttävät uudet saumalaastit

Päivämäärä: 20.8.2018

SikaCeram® CleanGrout on sementtipohjainen saumalaasti 1-8 mm laattasaumoille. Tuote sisältää ainesosia, jotka aktiivisesti vastustavat homeen ja mikrobien kasvua. Tuote kestää kulutusta ja hylkii vettä. Laastilla on kirkkaat värit ja hieno lopullinen pinta, jolloin se on helppo pitää puhtaana. SikaCeram CleanGrout sopii monille erilaisille laattatyypeille. Saatavilla on 10 eri väriä.

Laasti voidaan veden sijaan sekoittaa SikaLatex –lisäaineen kanssa, jolloin saumalaastista saadaan joustava ja rakenteeltaan entistä tiiviimpi. Joissain tapauksissa sekoitusveden laatu on muuttanut saumalaastin väriä, lisäaineen kanssa tätä ongelmaa ei ole.

SikaCeram® StarGrout on kaksikomponenttinen, epoksipohjainen saumalaasti 1-15 mm laattasaumoille. Valmiilla saumalla on sileä ja kiiltävä pinta. Epoksipohjainen laasti on ihanteellinen kohteisiin, joissa vaaditaan täydellistä puhtautta. Soveltuu myös uima-altaisiin. Tuotetta voidaan käyttää myös kiinnityslaastina. Saumalaastina luokiteltu RG EN 13888 ja kiinnityslaastina luokiteltu R2 T EN 12004. Saumalaastiin voidaan sekoitusvaiheessa lisätä glitteriä. SikaCeram StarGrout saumalaastia on saatavilla 10 eri väriä, sekä 4 erilaista glitteriä.

Molemmat laastit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.

Lisätietoja laasteista, värivalitsin sekä menekkilaskuri löytyvät www.sikaceram.com/fi

Referenssihankkeet Sika Finland Oy Ab

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän