Hotel Kämp luottaa Spottuneen ja Ideafixiin

Päivämäärä: 16.1.2023

Spottunen innovatiivinen ja langaton äänentoistojärjestelmä luo tunnelmaa Hotel Kämpissä.

Puhdas, koko tilan täyttävä ääni, nopea asennus sekä kustannustehokkuus tekevät Spottune Omnista varteenotettavan vaihtoehdon myymälöiden, ravintoloiden sekä etenkin hotellien äänentoistojärjestelmäksi. Tanskalaisen Spottunen Omni -järjestelmä valikoitui myös Hotel Kämpin äänentoistojärjestelmäksi.

Palkittua muotoilua ja täyteläistä ääntä 

Huomaamattomat kaiuttimet sulautuvat täydellisesti hotellin sisustukseen, tarjoten kuitenkin ensiluokkaista ääntä. Osoituksena erinomaisesta suunnittelutyöstä, Spottune sai arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon vuonna 2021.

Siinä missä muut kaiuttimet tuottavat ääntä pääosin eteen, leviää Spottunen ääni tasaisesti ympäri tilaa äänenlaadun kärsimättä lainkaan. Tällä tavoin saman tilan äänentoistoon riittää jopa 50 % vähemmän kaiuttimia.

Nopea ja helppo asennus

Hotel Kämpissä asiakas on aina etusijalla ja tästä syystä myös kaiuttimien asennuksen ja huollon täytyy sujua mahdollisimman nopeasti ja vähällä häiriöllä. Myös tässä Spottunella on suuri etu, sillä nopeimmillaan yhden kaiuttimen asentaa valokiskoon parissa minuutissa. Valokiskoasennuksen lisäksi kaiuttimet voidaan asentaa myös ripustamalla tai upottamalla alakattoon ilman erillistä hankalaa kaapelointia. Pelkkä sähkö riittää.

Alkujaankin helppoa asennusta nopeuttaa entisestään Spottunen oma selainpohjainen suunnittelutyökalu. Sen avulla saadaan tilan pohjakuvan ja korkeuden avulla optimoitua tarvittavien kaiuttimien määrä ja sijoittelu.

valokiskoasennus

Valokiskoasennuksen ansiosta asennus sujuu nopeasti

Oikeasti toimiva langaton järjestelmä

Langattomana järjestelmänä kaiuttimet tarvitsevat ainoastaan virransyötön sekä Spottune Stream -lähettimen, jonka kautta hallitaan toistettavaa ääntä. Kaiuttimet yhdistetään langattomasti Spottune Stream -lähettimeen, jonka kantama on jopa 100 metriä. Erityinen 1,8-1,9 GHz taajuus takaa sen, ettei järjestelmä ole altis muiden laitteiden kuten wifi-verkon tuottamalle häiriölle. 

Useita käyttökohteita

Kuten Hotel Kämpin tapauksesta voidaan todeta, on Spottune täydellinen ratkaisu hotellin äänentoistojärjestelmäksi. Kaiuttimet ovat nopeita asentaa, ne sulautuvat sisustukseen ja tuottavat erinomaista täyteläistä ääntä. 

Hotellien lisäksi Spottune Omni -järjestelmä sopii erinomaisesti myös ravintoloiden sekä myymälöiden äänentoistoon. Lisäpalveluna tarjolla on myös Enterprise Cloud -pilvipalvelu, jonka avulla ketjutason äänentoisto hoituu hyvin tehokkaasti.

äänentoisto Alepa-myymälässä
Spottune taipuu hyvin myös ketjutason äänentoistoon esimerkiksi myymälään.

Spottune Ideafixiltä

Äänentoiston ammattilaisina olemme todenneet Spottunen olevan yksi parhaista vaihtoehdoista markkinoilla. Myös asiakkailta saatu palaute on ollut positiivista.

Äänenlaadun lisäksi kehuja on saanut etenkin järjestelmän helppo hallinta. Kaiuttimia voidaan ohjata kaiutinkohtaisesti, jolloin esimerkiksi kokoushuoneen kaiuttimen voi sammuttaa tärkeän palaverin ajaksi. Muualla musiikki kuitenkin kuuluu kuten ennenkin. Toisin kuin perinteisissä äänentoistojärjestelmissä, Spottunella tämä käy helposti ja nopeasti.
Toimimme Spottunen maahantuojana ja edustajana. Oma maahantuonti ja hyvät suhteet Spottuneen takaa maltilliset hinnat sekä loistavan teknisen tuen. Olemme mukana koko prosessin ajan. Aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

Ota yhteyttä myyntiimme, olemme apunasi oikean ratkaisun löytämisessä. Halutessasi voit tulla toteamaan Spottunen laadun omin korvin Vantaan toimitiloihimme.

Jarkko Toivanen
[email protected]
040 748 0003

Härkälenkki 2
01730 Vantaa

Lataa esite tai vieraile sivuillamme ja tutustu lisää:

Referenssihankkeet Ideafix Oy

IMAX, Itäkeskus

IMAX, Itäkeskus

Helsinki

Finnkino Itikseen Helsinkiin avattiin 30.11.2018 huippumoderni IMAX®-teatteri...

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

Kuopio

Kuopion Portti muodostaa modernin yrityskeskittymän matkakeskuksen yhteyteen ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän