Digitaalinen ulkonäyttö käyttöösi - helpommin kuin koskaan!

Päivämäärä: 24.6.2021

Digitaalisen HD/4K-näytön avulla keräät enemmän huomiota ja ohjaat asiakkaat liikkeeseesi. Ideafixin IFO-näyttöjen teknologian ansiosta niitä voidaan käyttää ilman lisäkotelointeja myös ulkona. Näytön sisältöjä ohjaat helposti siihen suunnitellun ohjelmiston avulla.

Ideafixin valmistuttama IFO-ulkonäyttö voidaan helposti kiinnittää seinään tai omalle jalustalle lähes minne tahansa. 2500 nit -valotehon ansiosta sen viestit näkyvät erinomaisesti myös ulkona päivänvalossa ja näytön säänkestävyys on omaa luokkaansa (IP66).

Kilpailu asiakkaista on kova, joten massasta poikkeavaan markkinointiin kannattaa satsata Ideafixin IFO-näyttö on parhaimmillaan paikassa, jossa ihmisvirtaa riittää. Oivaltavalla sisällöllä ohjaat heistä yhä useamman palvelujesi pariin. Liik- kuva kuva herättää huomiota ja siksi digitaaliset näytöt ovat perinteisiä, staattisia mainostauluja tehokkaammat. Näytöt toimivat tehokkaina viestintävälineinä myös ulkonäyttelyalueilla ja tapahtumissa.

Meiltä myös asennuspalvelu ja asiakaskohtaiset kiinnitysratkaisut.

Lataa esite tästä.

 

Ota yhteyttä tai pyydä lisätietoja tuotteista ja palveluistamme.


Ideafix
Malminkaari 9, 00700 Helsinki
www.ideafix.fi
www.ideafixcinema.fi
[email protected]
+358 20 754 5060

Ideafix Oy on audiovisuaalisen tekniikan, yritysten julkisivuvalaistuksen ja Cinema-tuotteiden maahantuoja ja laitetoimittaja. Yritysten teknologiakumppanina Ideafix on toiminut jo 30 vuoden ajan. Pitkä tie alan kärkituotteiden parissa on tuonut toimintaan varmuutta, huipputason osaa- mista ja tehokkuutta. Ideafixin menestyksen salaisuus on aina ollut tinkimätön asiakaspalvelu.

Omat asentajat, monipuolinen tuotantokalusto ja omavaraisuus varmistavat asiakkaalle kaikki palvelut sovitulla aikataululla. Nykyaikainen audiovisuaalinen teknologia on luonteva osa digitalisaatiota ja tärkeä osa jokapäiväistä elämää. Ammattimaisella ja aina alan uusimmalla teknologialla toteutettavat ratkaisumme parantavat asiakkaidemme mahdollisuutta tehokkaaseen viestintään ja liiketoimintaan.

Palvelumme ei ole pelkkää laitteistojen toimittamista. Me olemme ratkaisukeskeinen yhtiö. Me ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme toimivan sekä kustannustehokkaan kokonaisuuden yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ja lopputulos on aina törkeen hyvä!

Referenssihankkeet Ideafix Oy

IMAX, Itäkeskus

IMAX, Itäkeskus

Helsinki

Finnkino Itikseen Helsinkiin avattiin 30.11.2018 huippumoderni IMAX®-teatteri...

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Nokia Arena ja Lapland Hotels Arena

Uudisrakennus | Tampere | Ei tiedossa

Tampereen ydinkeskustaan, radan päälle valmistunut Tampereen eteläinen Kansi ...

REDIn kauppakeskus

REDIn kauppakeskus

Uudisrakennus | Helsinki | 390,00 milj €

Helsingin elämyksellisin kauppakeskus REDI avataan syksyllä 2018. REDI mulli...

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

KAUPUNKIKESKUS KUOPION PORTTI

Kuopio

Kuopion Portti muodostaa modernin yrityskeskittymän matkakeskuksen yhteyteen ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän