Hansgrohe EcoSmart säästää vettä ja rahaa

Päivämäärä: 30.8.2021

Käytämme vettä keskimäärin 155 litraa päivässä. Vaihtamalla hanat Hansgrohen pesuallashanaan vettä säästyy automaattisesti. EcoSmartin ansiosta vedenkulutus laskee kaikissa hansgrohen pesuallashanoissa noin 5-6 litraan per minuutti. Miten se on mahdollista? EcoSmart-poresuuttimen joustava elastomeerirengas reagoi veden paineeseen ja huolehtii siitä, että hanasta virtaa aina saman verran vettä, jopa vaihtelevalla vedenpaineella. Se rajoittaa hanan läpi kulkevan veden määrää ja säästää näin jatkuvasti vettä. Poresuutin sekoittaa lisäksi veteen ilmaa. Tuloksena on täyteläinen ja poreileva vesisuihku.

Tämä nerokas ominaisuus on kaikissa Hansgrohen pesuallashanoissa, joten valinnanvaraa hanoissa riittää.

 Näin hyödyt EcoSmart-teknologiAsta:

  • Pienempi vedenkulutus: kaikki hansgrohen pesuallashanat on varustettu EcoSmart -teknologialla ja ne kuluttavat vakiona vain noin 5-6 litraa vettä
  • Virtaamaa säilyy lähes samana, vaikka paine putkistoissa kasvaa,sillä EcoSmart-vedensäästöteknologia reagoi vedenpaineeseen.
  • Säästät niin vesimaksuissa kuin veden lämmittämiseen kuluvan energian maksuissa, koska vettä kuluu vähemmän
  • Alhaisemmat CO2-päästöt johtuen alentuneesta energiankulutuksesta
  • Pienempi vedenkulutus suihkuissa: EcoSmartilla varustetuissa ylä- ja käsisuihkuissa virtaama on vain 9 l/min (Green-tuotteet vain 6 l/min)
  • Säästä aikaa, EcoSmart teknologia säätää virtaaman optimaaliseksi, jolloin erillistä vedenpaineen mittausta ei tarvita.
  • Nautintoa myös alhaisemmalla virtauksella – ilmalla rikastettu vesi tuottaa täyteläisemmän vesisuihkun

Säästölaskuri

Sähkölämmitteisessä omakotitalossa asuva nelihenkinen perhe voi säästää sähkölaskussa satoja euroja vuodessa, vain vaihtamalla tavallisen käsisuihkun yhdeksän litraa minuutissa kuluttavaan suihkuun. Käsisuihku on maksanut itsensä takaisin jo muutamassa kuukaudessa.

Kätevällä säästölaskurilla voit laskea kuinka paljon säästät vuodessa ja kuinka nopeasti hankinta maksaa itsensä takaisin. Laske ja säästä!

 Hansgrohen vettä säästävät Raindance EcoSmart -suihkut tuntuvat runsaalta vähäisestä veden kulutuksesta huolimatta erityisen AirPower-teknologian ansiota: Raindance-suihkuissa veteen sekoitetaan ilmaa, joka tekee suihkusta runsaan tuntuisen alhaisesta virtaamasta huolimatta.

Hansgrohen tuotteilla on 5 vuoden takuu

Hansgrohe luo edistyksellisiä kylpyhuonekonsepteja ja ympäristöystävällistä vesitekniikkaa. Perinteistä nousevat innovaatiot ja suuri intohimo vettä kohtaan yhdessä kestävän yritysajattelun kanssa luovat yrityksen menestysreseptin. Tuotteiden laadun takeena on väsymätön kehitystyö ja huippuluokan tuotanto. Siksi myönnämmekin tuotteillemme 5 vuoden takuun.

 

Ekologista innovaatiohistoriaa

Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe on tunnettu monipuolisista ja nautinnollisista suihkumuodoista. Yritys on vettä säästävien suihkujen ja hanojen pioneeri, joka on yli sadan vuoden ajan kulkenut ekologisen kehityksen kärjessä. Hansgrohe on muun muassa valmistanut jo vuonna 1987 vettä säästävän Mistral Eco -käsisuihkun.

Lue lisää alla olevasta Lisätietoja linkistä. 

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän