Hanojen uudet värit

Päivämäärä: 25.3.2021

Kaipaatko kylpyhuonesuunnitelmiin lisää väriä? Anna kylpyhuoneellesi luonnetta trendikkään värisillä hanoilla ja suihkuilla. Hansgrohen uudet metallisävyt ja mattavärit tuovat yksilöllistä estetiikkaa pesualtaalle, ammeeseen ja suihkuun. Kaksi pidettyä hansgrohe hanamallistoa - Metropol ja Talis E - sekä valikoima suihkuja on nyt saatavilla viidessä eri pintavärissä.

Elegantit kontrastit


Himmeäkiiltoiset trendivärit mattamusta ja mattavalkoinen ihastuttavat modernin arkkitehtuurin faneja. Kohdistetusti käytetyt kontrastit tuovat tilaan sitä tiettyä jotakin. Tummien pesuallaspintojen ja värikkäiden yksityiskohtien leikki tilassa on erityisen tehokas yhdistelmä. Kylpyhuonehanojen elegantti ja himmeäkiiltoinen koruttomuus ovat modernisti sisustetussa kylpyhuoneessa todellakin kuin piste i:n päällä.

Erityisen loistokkaan moderni


Arvokkaat metallivärit kiillotettu kulta, harjattu musta kromi ja harjattu pronssi tuovat eleganssin ja moderniuden yhteen. Kylpyhuoneen katseenvangitsijat luovat sekä tummahkossa kylpyhuonetunnelmassa että vaaleassa ympäristössä viehättäviä kontrasteja. Yhdistele koristeellisia hanoja esimerkiksi saumattomien seinä- ja lattiapintojen kanssa Industrial Style -tyylissä tai elegantin yksivärisinä. Näin todella yksilöllinen kädenjälkesi näkyy kylpyhuonesuunnittelussa.

Erivärisillä vesikalusteilla on mahdollista luoda todella näyttäviä ratkaisuja. Musta suihku tuo mielenkiintoista kontrastia vaaleisiin pesutiloihin. Lämminsävyinen kulta on upea yhdistelmä valkoisen marmorin tai tummien pintojen kanssa. Hana tai suihku on myös sisustuselementti!

Voit tutustua värillisten hanojen valikoimaan Hansgrohen nettisivuilla.

HANSGROHEN TUOTTEILLA ONNISTUT


Hanat valmistetaan ensiluokkaisista, juomavedelle sopivista materiaaleista. Pitkäkestoiset testit takaavat hanoille asetettujen vaatimusten täyttymisen. Hansgrohen tuoteturvallisuuden periaatteet ovat tiukat, minkä vuoksi yritys myöntää tuotteilleen viiden vuoden vapaaehtoisen valmistajan takuun. Hansgrohen hanat ja suihkut ovatkin varma valinta erilaisiin projekteihin. 

 

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän