Täydellinen suihkuratkaisu joka kohteeseen

Päivämäärä: 22.2.2021

Saksalaisen suihkuvalmistaja Hansgrohen supersuosittu Crometta 240 Showerpipe -suihkukokonaisuus on täydellinen suihkuratkaisu, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin ja budjetteihin. Se sopii niin remontti- kuin uudiskohteisiin tai vanhan suihkun tilalle olemassa olevaan kylpyhuoneeseen, myös pinta-asenteisten vesiputkien kanssa. Mallistosta löytyy suihkuja myös kylpyammeen yhteyteen. Näissä tuotteissa on juoksuputkellinen termostaatti ja yläsuihkulle kulkeva suihkuputki on normaalia pidempi, jotta termostaatti voidaan asentaa tarpeeksi matalalle.

Laadukas, metallirunkoinen termostaattinen hana takaa turvallisen ja tasalämpöisen suihkuttelun. Turvatoiminnon ansiosta käyttäjä on turvassa äkillisiltä kuuman veden aiheuttamilta palovammoilta. Metallisista kahvoista saa pitävän otteen ja ne kestävät käytössä pitkään. Crometta Showerpipe tarjoaa parhaan suihkukokemuksen 24 cm leveällä sadesuihkulla, jonka virtaama on 15 l/minuutissa. Käsisuihkun 2 eri suihkuvoimakkuutta takaa tehokkaan shampoon huuhtelun tai aamuherätyksen. Saatavana myös vedensäästömalli, jossa virtaamaa on rajoitettu 7,6 l/min. Crometta onkin järkevä ratkaisu vaikkapa energiansäästökohteisiin.

Erinomaisen suihkunautinnon ja houkuttelevan hinta-laatusuhteen ansiosta Crometasta on tullut Hansgrohen myydyin suihkukokonaisuus – niitä on myyty jo yli 1,2 miljoonaa kappaletta ympäri maailman!

Hansgrohe tarjoaa tuotteilleen valmistajan vapaaehtoisen 5 vuoden takuun tuotevirheiden varalta, joten Hansgrohen tuotteita käyttäessä voit olla huoletta myös kohteen valmistumisen jälkeen.

Tuotetiedot, suunnitteluobjektit, suositushinnat ja yhteystiedot lisätiedoista.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän