UUTUUS! Vernis Blend Electronic: Hansgrohen uusi kosketusvapaa ja vettä säästävä pesuallashana

Päivämäärä: 3.12.2021

Olipa kyse ovenkahvoista, matkapuhelimista tai ostoskärryistä: jokapäiväisessä elämässä kädet ovat jatkuvasti kosketuksissa bakteerien kanssa. Säännöllinen ja huolellinen käsienpesu vähentää bakteerien määrää ja voi siten vähentää infektioiden riskiä. Hanojen kosketusvapaa käyttö parantaa hygieniaa julkisissa tiloissa, ja omassa kodissa. Virtaama aikaa ja lämpötilaa voidaan säätää erikseen. Vernis Blend -sarjan uudella elektronisella hanalla hansgrohe esittelee laadukkaan ja ajattoman muotoiluratkaisun perusteelliseen, kosketusvapaaseen käsihygieniaan julkisissa ja yksityisissä kylpyhuoneissa.

Vernis Blend Electronic: Hyvä hinta- laatusuhde ja toiminnallisuus

Kytke hana päälle ja pois koskematta: integroidun tunnistintekniikan ansiosta uusi Vernis Blend -elektroninen hana takaa koskemattoman ja kätevän käytön erityisesti silloin, kun hygienialle, mukavuudelle ja vedenkulutukselle asetetaan korkeat vaatimukset. Laadukkaan metallipinnan sekä pyöristettyjen ja sileiden reunojen ansiosta Vernis Blend sopii harmonisesti julkisiin tiloihin tai kylpyhuoneeseen. Säädettävien virtaama- ja lämpötila-asetusten, sekä mahdollisuuden valita akkuversion tai 230 V:n verkkovirtayhteyden välillä takaa sen, että Vernis Blend sopii täydellisesti käyttäjän tarpeisiin. Elektronisessa pesuallahanassa on lämpödesinfiointitoiminto, joka torjuu putkissa olevia viruksia tai bakteereja jopa 70 °C:n lämpötilassa.

Pesuallashanan vaihtaminen elektroniseen hanaan on myös ekoteko. Kaikki Hansgrohen pesuallashanat – elektroniset ja manuaaliset – säästävät automaattisesti vettä, sillä ne on varustettu EcoSmart-teknologialla, jonka ansiosta ne kuluttavat vettä vain noin 5 litraa minuutissa. Vaihtamalla vanhan pesuallashanan uuteen vettä säästävään malliin voi vesilasku pienentyä jopa 50 %.

hansgrohe - innovatiivisia ratkaisuja kylpyhuoneeseen ja keittiöön, joissa yhdistyvät älykkäät toiminnot, erinomainen muotoilu ja laatu sekä pitkä käyttöikä. Perinteinen tuotemerkki muokkaa palkituilla tuotteillaan veden käyttöä keittiössä ja kylpyhuoneessa. Yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa PHOENIX Designin kanssa se luo myös Smart Living -tuotteita, jotka rikastuttavat ihmisten jokapäiväistä elämää ja lisäävät kodin toimivuutta ja turvallisuutta. Etelä-Saksan Schwarzwaldista kotoisin olevassa kansainvälisessä Hansgrohe Groupissa hansgrohe-tuotemerkki edustaa ensiluokkaisia tuotteita suihkujen, suihkujärjestelmien, design-viemäreiden, kylpyamme- ja keittiökalusteiden sekä keittiön pesualtaiden tuoteryhmissä.

Paristokäyttöinen Vernis kosketusvapaa hana Suositus ovh. 269,33 €

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän