Trendikkäät mattamustat hanat ja suihkut

Päivämäärä: 21.8.2020

Trendikkäät mattamustat hanat ja suihkut


Mattamustien hanojen ja suihkujen suosio kylpyhuoneissa ja keittiöissä kiihtyy. Eikä ihme, mustilla vesikalusteilla on mahdollista luoda todella näyttäviä ratkaisuja. Musta suihku tuo mielenkiintoista kontrastia vaaleisiin pesutiloihin. Toisaalta musta hana voidaan lähes häivyttää keittiössä tummaa välitilaa tai kaapistoa vasten. Hana tai suihku on myös sisustuselementti!

Saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohen uusin keittiömallisto Talis M54 pitää sisällään kolme uutta, minimalistisen tyylikästä keittiöhanaa mattamustassa värissä. Mallistosta löytyy oikea hana mihin tahansa yksilöllisesti suunniteltuun keittiöympäristöön. Juoksuputken malleina on kolme muotoa: L-putki, kulmikas U-putki ja korkea kaariputki. Kaikki mallit on varustettu integroidulla pesukoneventtiilillä.

Kylpyhuone voidaan sisustaa yhteensopivasti mattamustalla pesuallashanalla, joita on saatavana erilaisilla muotokielillä ja eri korkeuksissa Talis E ja Metropol-mallistoissa. Myös suihkuun on valittavana erilaisia vaihtoehtoja mustassa värissä. Isolla yläsuihkulla varustettu Raindance Showerpipe-suihkukokonaisuus tarjoaa myös erityisen nautinnollisen suihkukokemuksen. Erityisen ylellisen ilmeen kylpyhuone saa piiloasenteisilla mustilla suihkuilla.

Voit tutustua tuotevalikoimaan Hansgrohen nettisivuilla. 

Hansgrohen tuotteilla onnistut

Hanat valmistetaan ensiluokkaisista, juomavedelle sopivista materiaaleista. Pitkäkestoiset testit takaavat hanoille asetettujen vaatimusten täyttymisen. Hansgrohen tuoteturvallisuuden periaatteet ovat tiukat, minkä vuoksi yritys myöntää tuotteilleen viiden vuoden vapaaehtoisen valmistajan takuun. Hansgrohen hanat ja suihkut ovatkin varma valinta erilaisiin projekteihin.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän