Hygieeninen käsienpesupaikka voi olla myös tyylikäs

Päivämäärä: 25.9.2020

Miltä kuulostaisi hygieeninen ratkaisu käsien pesuun, joka myös näyttää erityisen tyylikkäältä? Saksalaisen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohen mallistoista löydät elektronisia pesuallashanoja, joiden toiminnallisuus ja design vakuuttavat vaativammankin asiakkaan.

Elektronisten pesuallashanojen hygieenisyys perustuu siihen, että kädet voidaan pestä koskematta hanaan. Tämän lisäksi Hansgrohen elektroninen hana huuhtelee itsensä, mikäli käytössä on pidempi tauko. Hana käynnistyy itsekseen kerran vuorokaudessa, jotta vesi hanassa vaihtuu.

Hansgrohen elektroniset pesuallashanat ovat varma valinta julkisiin tiloihin, sillä ne on valmistettu kestävistä materiaaleista ja ne on helppo pitää puhtaana. Hanojen rungot ovat täyttä messinkiä, ilman puhdistusta vaikeuttavia saumoja. Sensorin voi tarvittaessa sulkea 60 sekunniksi altaan puhdistamisen ajaksi. Lisäksi poresuuttimet on suojattu varkauksilta.

Hanat mukautuvat moneen tilaan ja tarpeeseen. Infrapunasensorin kantamaksi on kaksi vaihtoehtoa sopivan toimintaetäisyyden löytämiseksi. Virtaavan veden lämpötila on esisäädettävissä. Toimintoa kannattaakin käyttää vaikkapa päiväkodeissa liian kuuman veden estämiseksi. Lämmönsäätövivulla varustetuissa malleissa käyttäjä voi säätää lämpötilaa rungon sivussa olevasta säätövivusta. Virtalähteeksi valittavana on paristo- tai verkkovirta. Mallistoissa on myös seinään asennettavia hanoja, joilla saadaan luotua erityisen tyylikkäitä pesupaikkoja.

Pesuallashanan vaihtaminen elektroniseen hanaan on myös ekoteko. Kaikki Hansgrohen pesuallashanat – elektroniset ja manuaaliset – säästävät automaattisesti vettä, sillä ne on varustettu EcoSmart-teknologialla, jonka ansiosta ne kuluttavat vettä vain noin 5 litraa minuutissa. Vaihtamalla vanhan pesuallashanan uuteen vettä säästävään malliin voi vesilasku pienentyä jopa 50 %.

Tuotetiedot: https://www.hansgrohe.fi/ | https://www.axor-design.com/fi


 

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän