FORMICA® esittelee - Uusi näkökulma julkisivulevyihin

Päivämäärä: 16.11.2011

Formica® on hyödyntänyt laminaattia julkisivumateriaalina yli 40 vuoden ajan. Kokemuksemme ja lukuisista markkinatutkimuksista saamamme tiedon perusteella olemme kehittäneet julkisivuissa käytettävien tuotteidemme valikoimaa ja tuomme nyt markkinoille VIVIX® by Formica Group -julkisivulevyn. VIVIX osoittaa, että Formica on alan johtava yritys tuulettuvissa julkisivuissa käytettävien korkeapainelaminaattien muotoilussa ja valmistamisessa. Tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi niin uudistuotannossa kuin vanhojen kiinteistöjen saneerauksessakin.

VIVIX sopii hyvin käytettäväksi vanhempien julkisivujen saneerauksessa, jossa eristystä halutaan lisätä ja julkisivulle halutaan luoda ajanmukainen uusi ilme.

Valikoimaan kuuluu 42 väriä ja kuviota, jotka sopivat moderniin arkkitehtuuriin ja designiin. VIVIX-levyllä on erinomaiset sään- ja UV-säteilyn kesto-ominaisuudet ja tuote on myös iskunkestävä ja periaatteessa täysin huoltovapaa. Pitkä elinkaari tekee VIVIXjulkisivulevystä pitkäkestoisen ja taloudellisen vaihtoehdon.

VIVIX-julkisivulevyn paloluokitus on B-s1,d0 (EDF, 6 mm) eurooppalaisen EN 13501-1 -standardin mukaan.

Formica Group on FSC®-sertifioitu ja täyttää FSC®-vaatimukset. Formica Groupin Euroopan yksiköiden verkosto on esitetty TT-COC-003588-sertifikaatissa. VIVIX-levyillä on CE-merkintä ja ne täyttävät siten EU:n tuoteturvallisuutta, terveellisyyttä ja ympäristöä koskevat vaatimukset.

Osoitteesta formica.com löydät myyjiemme yhteystiedot.

Jos haluat tilata VIVIX-malliston tai varata ajan tuote-esittelylle, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja myös oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän