Formica® Compact - Täydellinen yhdistelmä toiminnallisuutta ja designia

Päivämäärä: 6.11.2012

Formica® Compact tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää ainutlaatuinen suunnittelu ja käytännöllisyys kovalle kulutukselle altistuvissa sisäkäytön kohteissa. Homogeeninen korkeapainelaminaatti, jonka paksuus on 2 - 20 mm, soveltuu ihanteellisesti käytettäväksi suihkuseinäkkeissä, kaappien ovissa, seinäpaneeleissa ja huonekaluissa.

Koska pinta on täysin tiivis, Formica® -koristelaminaatit ovat vettä läpäisemättömiä ja niiden puhdistaminen ja ylläpito on erittäin helppoa. Laminaattipintojen puhdistamiseen soveltuu parhaiten vesi ja mieto puhdistusaine. Ne kestävät höyryä ja kiehuvaa vettä ja tästä syystä ne soveltuvat ihanteellisesti käytettäväksi sovelluksissa, joissa puhtaus ja hygienia ovat tärkeitä. Formica Compact on reagoimaton eikä tue mikrobien kasvua. Siitä ei myöskään siirry mitään ainesosia ruokaan ja tästä syystä se on hyväksytty käytettäväksi sovelluksissa, joissa se tulee kosketuksiin ruoka-aineiden kanssa.

Formica® on maailman johtava brändi koristepinnoissa ja yksittäinen tunnetuin korkeapainelaminaattibrändi kodinrakentajien, urakoitsijoiden ja liiketilojen sisustajien keskuudessa. Formica® Compact on osa kattavaa Formica® Collection -valikoimaa ja se tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää ainutlaatuinen suunnittelu ja käytännöllisyys kovalle kulutukselle altistuvissa sisäkäytön kohteissa.

Lisätietoja:
Formica IKI Oy puh. 03 580 001

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän