Esteetön pääsy

Päivämäärä: 26.8.2016

Joustava viestintä — kaikille mahdollinen

Vuosien varrella Siedle on tarjonnut asiakkailleen räätälöityjä ovipuhelinratkaisuja. Esittelemme nyt esteettömän pääsyn. Esteettömällä rakentamisella ei tarkoiteta vain aputoimenpiteitä kuten luiskia pyörätuoleille tai leveitä ovia. Mielestämme kaikkien käyttäjien tulee viihtyä rakennuksessa. Siedlen viestintäjärjestelmät mahdollistavat, että liikuntarajoitteiset voivat liikkua vaivattomasti ja voivat käyttää tekniikkaa intuitiivisesti ja ilman ongelmia. Siedlen mielestä on tärkeää, että toimivuus ja design kulkevat käsi kädessä, myös esteettömässä ympäristössä.

Siedle auttaa kuulovammaisia ja näkövammaisia kynnyksissä

Siedle tarjoaa sokeille ja erittäin huononäköisille suuret painikkeet pistekirjoituksella, jotka he pystyvät heti tunnistamaan. Lisäksi Siedle auttaa kuulovammaisia kynnyksissä. Induktiivinen liitäntä auttaa kuulolaitteiden käyttäjiä. Tilanneilmaisin ilmaisee kuulovammaisille puhelinjärjestelmän tilan. Tilanneilmaisin on korvaamaton apu esteettömälle käytölle. Se antaa kuulovammaisille selviä ilmoituksia ovipuhelimesta. Lisäksi tilanneilmaisin vastaa ”kahden aistin periaatteella”. Se ilmaisee sekä optisesti että akustisesti, mikä toiminto on kullakin hetkellä aktiivi. Se tarkoittaa, että sekä kuurot että kuulovammaiset saavat selviä ilmoituksia ovipuhelimesta. Näiden erikoistoimintojen ansiosta Siedle tarjoaa vammaisille parhaan käyttöystävällisyyden, turvallisuuden ja mukavuuden.

”Yhdessä arkkitehtien ja insinöörien kanssa me puhumme paljon kynnysten arkkitehtuurista. Millaiseen rakennukseen ovipuhelin asennetaan, ja kuka asuu kynnyksen toisella puolella? Mitä sisäänkäynnin arkkitehtuuri ilmaisee kävijälle, ja millaisen ensivaikutelman kävijä saa ovipuhelimesta - eikä vähiten - tuleeko sen olla kaikkien saatavilla? Siedlen esteettömyys kynnysten kohdalla ei ole erikoisratkaisu, se on vakiotuote, joka on valinnainen", johtaja Per Thomsen sanoo.

Lisätietoja: www.siedle.dk ja http://goo.gl/tcCfwA

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän