Equitone -julkisivulevyt

Päivämäärä: 9.4.2015

Kuitusementti on nykyaikainen, moderni sekä esteettisiltä ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen julkisivuratkaisu. Eternit on valmistajan ominaisuudessaan johtanut tämän arkkitehtonisen materiaalin kehittämistä ja innovointia yli sadan vuoden ajan.

MONIKÄYTTÖINEN JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN RATKAISU

Eternit Equitone -julkisivulevyt valmistetaan sementistä, kuiduista ja mineraalimateriaaleista – muita raaka-aineita ei valmistusprosessissa tarvita. Equitone -kuitusementti onkin luonnonmukainen materiaali, jonka aitoudesta voi olla ylpeä.

Equitone -levyt ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin. Levyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimaamalla. Monet arkkitehdit ovat käyttäneet monikäyttöistä materiaalia myös sisustusratkaisuissa.

Luonnollisuus, miellyttävät värit ja moderni muotoilu tarjoavat julkisivusuunnitteluun uusia mahdollisuuksia – laadukkaille, luoville ja kustannustehokkaille toteutuksille löytyy aina oikea ratkaisu. Veden- ja pakkasenkestävät levyt säilyttävät muotonsa haastavissakin olosuhteissa. Ne ovat myös helppohoitoisia, säästävät ympäristöä ja erinomaisin paloa hidastavin ominaisuuksin (A2-s1-d0) varustettuja.

Equitone -julkisivulevyjä voidaan yhdistellä monipuolisesti, joko korostaen värisävyjä tai sommittelemalla eri levymittoja ja -pintoja. Tuotteet voidaan viimeistellä monella eri tavalla ja ne ovat yhdisteltävissä muidenkin materiaalien kanssa.

Equitone -tuotteiden elinikä on yli 50 vuotta kaikkein vaativimmissakin käyttöolosuhteissa.

Referenssihankkeet Muotolevy Oy

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Ruusupuisto Jyväskylässä

Ruusupuisto Jyväskylässä

Uudisrakennus | Jyväskylä | 20,00 milj €

Jyväskylän yliopiston käyttöön tulleessa Ruusupuisto-uudisrakennuksessa on ju...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

Brondankulma

Brondankulma

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun kulmaan vuonna 1975 valmistunut liike- j...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän