MODULE LANSEERASI KORONAVIRUKSEN TUHOAVAT VETÄYTYMISTILAT

Päivämäärä: 25.3.2021

Module Hygieniamalliston vetäytymistilat on varustettu automaattisella UV-C-desinfiointijärjestelmällä, joka tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % tilassa mahdollisesti olevista koronaviruspartikkeleista sekä muista viruksista ja bakteereista. Suomessa valmistettava Module Hygieniamallisto tuli myyntiin 1.1.2021 Suomessa, Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Module Hygieniamalliston UV-C-valoon perustuva desinfiointijärjestelmä tuhoaa viidessä minuutissa 99,9 % tilassa mahdollisesti olevista viruksista ja bakteereista. Äänieristetyt ja itsedesinfioituvat tilat tarjoavat turvalliset puitteet tehokkaaseen työntekoon ja keskittymiseen esimerkiksi toimistoissa ja julkisissa tiloissa.

– Hygieniamallistomme sisältää kaksi vetäytymistilaa: hDuo soveltuu esimerkiksi äänieristetyksi rauhalliseksi työpisteeksi ja etätapaamistilaksi, ja hTeam näiden lisäksi myös kokoustilaksi. Tilat on suunniteltu tukemaan tehokasta työntekoa. Niissä on hyvän äänieristyksen lisäksi miellyttävä akustiikka, tehokas ilmanvaihto ja LED-valaistus, joka ei häikäise tai aiheuta heijastuksia tietokoneen näytölle, Muotolevy Tilaratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Harri Välimaa kertoo. Module on osa Muotolevyä ja tilat valmistetaan Muotolevyn tehtaalla Nummelassa.

Module-vetäytymistiloissa on laminaarinen ilmavirtaus, joka painaa tilaa käytettäessä ilmaan esimerkiksi aivastuksen tai hengityksen kautta mahdollisesti tulevat viruksia sisältävät aerosolit nopeasti lattiaan. Koska aerosolit eivät leijaile tilan sisällä, se on normaalia avointa toimistoympäristöä turvallisempi myös kokousten pitämiseen tai parityöskentelyyn.

– Tilojemme automaattinen UV-C-desinfiointijärjestelmä ja laminaarinen ilmavirtaus auttavat ehkäisemään tautien leviämistä työympäristössä ja siten myös vähentämään sairauspoissaoloja. Lisäksi tilojen ovenkahvoissa on antibakteerinen pinnoite, joka tuhoaa jopa 99,99 % haitallisista mikrobeista, Välimaa lisää.

UV-C-VALOA KÄYTETTY DESINFIOINTIMENETELMÄNÄ JO PITKÄÄN

 

UV-C-valoon perustuvaa desinfiointimenetelmää on käytetty virusten ja bakteerien tuhoamiseen ilmasta, pinnoilta, esineistä ja vedestä jo vuosikymmenten ajan. UV-C-valo tuhoaa tutkitusti tehokkaasti virusten, myös SARS CoV-2 -koronaviruksen, RNA:n, mikä estää niiden leviämisen ja lisääntymisen. Tutkimuksissa ei ole havaittu virusten tai bakteerien kehittyvän resistentiksi UV-C-valolle. Module Hygieniamalliston tiloissa käytetty UV-C-valo ei ole otsonoivaa.

Module Hygieniamalliston vetäytymistilojen automaattinen desinfiointijärjestelmä käynnistyy, kun tila on tyhjä ja sen ovi on suljettu. Tilat on varustettu merkkivalolla, joka kertoo, onko desinfiointi valmis, alkamassa vai käynnissä. Nopean ja tehokkaan desinfioinnin jälkeen tila on puhdas viruksista ja valmis tarjoamaan turvallisen työympäristön seuraaville käyttäjilleen.

TUTUSTU MODULE HYGIENIAMALLISTOON

 

Itsedesinfioituvat tilat tarjoavat turvalliset puitteet tehokkaaseen työntekoon ja keskittymiseen jokaiselle käyttäjälleen, jokaisella käyttökerralla.

Lisätietoja:

Harri Välimaa
Toimitusjohtaja
Muotolevy Tilaratkaisut Oy
Puh. 040 585 8833
[email protected]

Module mahdollistaa onnistumisen modernissa työympäristössä. Yhdistämällä suomalaisen muotoilun sekä vuosikymmenten kokemuksen työympäristöjen toteuttamisesta Module luo tilat tehokkaaseen työntekoon, yhteistyöhön ja keskittymiseen.

Module on osa Muotolevyä. Muotolevyllä on yli 30 vuoden kokemus työympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tutustu kotisivuilla.

Referenssihankkeet Muotolevy Oy

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Ruusupuisto Jyväskylässä

Ruusupuisto Jyväskylässä

Uudisrakennus | Jyväskylä | 20,00 milj €

Jyväskylän yliopiston käyttöön tulleessa Ruusupuisto-uudisrakennuksessa on ju...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

Brondankulma

Brondankulma

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun kulmaan vuonna 1975 valmistunut liike- j...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän