Ideoita julkisivusuunnitteluun – tätä kaikkea voit tehdä kuitusementtilevyillä

Päivämäärä: 28.5.2019

Julkisivusuunnittelu on kriittinen vaihe rakennuksen kokonaisilmeen muodostumisen kannalta. Suunnittelijana haluat varmistaa, että rakennus näyttää tyylikkäältä ja saa ansaitsemaansa arvostusta. Mitä laadukkaamman julkisivumateriaalin rakennukseen valitset, sitä varmemmin rakennus säilyttää halutun ilmeen vuosikymmenten ajan.

Kuitusementtilevy on esteettisiltä ja fyysisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen julkisivumateriaali. Se on valmistettu luonnollisista raaka-aineista: sementistä, kuidusta ja mineraaleista. Levyt ovat pakkasen ja veden kestäviä ja säilyttävät muotonsa ja värinsä kovissakin olosuhteissa.

Laadukkaat kuitusementistä valmistetut julkisivumateriaalit, kuten Equitone-julkisivulevyt, antavat suunnittelijalle runsaasti vapauksia julkisivun suunnitteluun. Levyjako joustaa sinun tarpeesi mukaan, eivätkä levyt tarvitse listoituksia. Voit latoa julkisivulevyt pystyyn tai vaakaan ja vapaasti leikitellä sommittelulla. Kun levyt esirei’itetään tai muuten työstetään tehtaalla haluamaasi muotoon ja kokoon, on asennusvaihe nopea. Tilaaja ja urakoitsija kiittävät, kun työmaan olosuhteissa ei tarvitse käyttää aikaa levyjen työstämiseen.

Arkkitehtien suunnittelemat Equitone-levyt ovat saatavilla erittäin laajalla väripaletilla ja monilla erilaisilla tekstuureilla sekä pintakäsittelyillä. Tämä mahdollistaa monipuolisen suunnittelun ja yhdistelyn eri pintojen välille: mattapintainen levy ja rosoinen tiili, uritettu levy ja maalattu suora pinta, tummanpuhuva rouhea levypinta ja luonnollinen puu.

Vinkit näyttävien ja kestävien julkisivujen suunnitteluun - lataa julkisivulevytyksen suunnitteluopas täältä

Referenssihankkeet Muotolevy Oy

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Ruusupuisto Jyväskylässä

Ruusupuisto Jyväskylässä

Uudisrakennus | Jyväskylä | 20,00 milj €

Jyväskylän yliopiston käyttöön tulleessa Ruusupuisto-uudisrakennuksessa on ju...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

Brondankulma

Brondankulma

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun kulmaan vuonna 1975 valmistunut liike- j...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi