EPD-verifioidut ilmanvaihdon ratkaisut Climeconilta

Päivämäärä: 22.11.2023

Climecon tarjoaa EPD-verfioidut ammattikeittiön huuvat ja ilmanvaihdon päätelaitteet.

Climecon toi ensimmäisenä valmistajana markkinoille ilmanvaihdon EPD-verifioidut ratkaisut. Tämän myötä myös ilmanvaihdossa on saatavilla ympäristövaikutuksiltaan luotettavasti ja kattavasti todennettuja tuotteita.

Elinkaariarviointien tahoista Rakennustietosäätiö koetaan alalla luotettavimmaksi ja puolueettomaksi. Tähän vaikuttavat muun muassa standardeihin perustuva kriteeristö, EPD-merkin saamiseen vaadittava kolmannen osapuolen verifiointi sekä perusteellinen hyväksymisprosessi.

Climeconin tuotteiden ympäristövaikutusten analysointi ja laskenta tehtiin yhteistyössä Granlund Oy:n kanssa. RTS:n EDP-vaatimusten mukaisesti kolmantena osapuolena verifioinnissa toimi Ramboll Suomi Oyj.

”Talotekniikka näyttelee merkittävää roolia rakennetun ympäristön hiilidioksidi­päästöissä ja siksi valintoihin tulee kiinnittää huomiota. Elinkaari­laskenta tukee pitkä­aikaista vastuullisuus‑ ja hiilineutraalius­työtämme”, kertoo Climeconin toimitusjohtaja Tommi Uksila. Vastuullisuus on yksi Climeconin toiminnan kulma­kivistä ja yritys on ollutkin hiili­neutraali jo vuodesta 2020.

Climeconilla toimenpiteet kohdistuvat kestäviin raaka‑aine­valintoihin, tuotannon optimointiin, hukka­materiaalin minimointiin sekä logistiikan tehostamiseen ja lähi­toimijoiden suosimiseen. ”Tulevaisuudessa jatkamme EPD‑verifiointi­prosessissa tehtyjen löydösten perusteella tuotteidemme hiili­jalanjäljen pienentämistä ja ympäristö­vaikutusten minimointia”, kertoo Uksila.

Lisää tuotteesta Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Climeconilta löydät markkinoiden laadukkaimmat, turvallisimmat ja energiatehokkaimmat ammattikeittiöiden ilmanvaihtotuotteet. Huuvamme, ilmanvaihtokattomme sekä keittiöiden yleisilmanvaihtoon tarkoitetut laitteemme täyttävät kohteiden kovimmatkin vaatimukset – designista tinkimättä.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman ...

Lue lisää

EPD - Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Referenssihankkeet Climecon Oy

Kerrostalo As Oy Helsingin Pasuri

Kerrostalo As Oy Helsingin Pasuri

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Toimistotalo Swing House Espoo

Toimistotalo Swing House Espoo

Uudisrakennus | Espoo | 20 milj. €

Espoossa sijaitseva Swing House on ultra-moderni toimistorakennus, jossa on j...

Hämeenkylän koulu

Hämeenkylän koulu

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Hämeenkylän koulun monitoimiset ja joustavat oppimistilat rakennettiin ylei...

Kemin Lumilinna

Kemin Lumilinna

Kemin ympärivuotinen lumilinna on kansainvälisestikin vetovoimainen kohde, ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän