Lapland Hotels Bulevardi

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa avautui Lapin taikavoimaan luottava korkeatasoinen hotelli. Toimistorakennus pärjäsi aikoinaan kahdella ilmanvaihtokoneella, hotelli tarvitsee niitä kahdeksan.

Kohde on esitelty Projektiuutiset 1/2019 -lehdessä. Lue artikkeli tästä.


Liitetyt tuotteet: Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Climeconilta löydät markkinoiden laadukkaimmat, turvallisimmat ja energiatehokkaimmat ammattikeittiöiden ilmanvaihtotuotteet. Huuvamme, ilmanvaihtokattomme sekä keittiöiden yleisilmanvaihtoon tarkoitetut laitteemme täyttävät kohteiden kovimmatkin vaatimukset – designista tinkimättä.

Liitetyt tuotteet: Tulo- ja poistoilmalaitteet

Tulo- ja poistoilmalaitteet

Valikoistamme löydät kotimaiset tulo- ja poistoilmalaitteet sekoittavaan ja syrjäyttävään ilmanvaihtoon. Laitteemme toimivat ja kestävät tarkasti säädetyissä asetuksissaan koko elinkaarensa ajan. Tuotteemme ovat helposti avattavissa, huollettavissa ja puhdistettavissa lisäksi niiden asennus ja säätö on suunniteltu helpoksi.

Bulevardin toimistotalo muutettiin hotelliksi ja tyylikkäät sekä tehokkaat laitteemme valikoituivat keittiöön ja yleisiin tiloihin. Tilojen monipuoliset käyttötarkoitukset kysyvät LVI-laitevalmistajalta erittäin kattavaa valikoimaa, sillä laitteet piti löytyä hotellin 182 huoneeseen, ravintolan saliin ja keittiöön sekä loungeen ja kuntosaliin. Lapland Hotels lupaa kävijälleen palan modernia Lappia upeimmillaan, siispä ilmanvaihdon suunnitteluvaiheessa myös laitteiden tyyliseikat olivat avainasemassa.


“Meillä on pitkä historia Climeconin kanssa toimimisesta. Climecon valittiin toimittajaksi, koska saamme apua suunnittelutyöhön ja tarvittaessa tuotteita voidaan räätälöidä. Kotimaisuus on myös merkittävä tekijä.”
-Eetu Laaksonen, LVI-suunnittelija, Oy PQR Consult AB

Rakennuksen kellarin sekä ensimmäisen kerroksen keittiön, ravintolan ja vastaanoton matalat tilat vaativat erityisesti ilmanvaihtotuotteiden matalaa rakennekorkeutta. Tuotteiden tuli lisäksi sopia ulkonäkönsä puolesta ultratyylikkääseen hotelliin. ”Climecon:in tuotteet vastasivat hyvin tilaajan vaatimustasoa visuaalisesti sekä myös toimivuudeltaan”, toteaa Joni Raki, NCC Suomi Oy:ltä. Climeconin päätelaitteista arkkitehtien suosikkien RINOn, RAMn ja CLIKn lisäksi hotellin ravintolaan, vastaanottoon ja yleisiin tiloihin valikoituivat TINO, DINO-T, KIO sekä EKO. Ravintolan keittiöön valittiin CleanMaster®-huuvat ja ilmanvaihtokatot.

Joidenkin laitteiden kohdalla korkeat tyylistandardit johtivat perinteisestä poikkeaviin asennustapoihin. Esimerkiksi MAP tehtiin kohteeseen uppoasenteisena sulavalinjaisen asennuskehyksen kera. RAM tulo- ja poistoilmalaitteet päädyttiin asentamaan mustina nauhamaisesti hotellin loungeen koko huoneen pituudelta. Laitteen puhallussuunta on laajasti säädettävissä. RAM–tuotteella saavutettiin sisustukseen tyyliltään istuva ratkaisu, joka tarjoaa myös hotellivieraiden viihtyvyyteen sopivan, tasaisen ilmanjaon.


“Muuntojoustavuus haastellisiin ahtaisiin ja mataliin tiloihin onnistui hienosti ja räätälöityjen tuotteiden toimitusaika oli kiitettävän ripeä.”
-Joni Raki, talotekniikka-asiantuntija, NCC Suomi Oy

Lisäksi DINO-T laitteita valittiin tuloilmalaitteeksi esimerkiksi kuntosaliin ja käytävätiloihin. DINO-T piennopeuslaite asennettiin poikkeuksellisesti hotellin keittiön kattoon, sillä ahtaaseen keittiöön tarvittiin lisätuloilmaa, eikä seinustoille jäänyt tilaa keittiölaitteiden lomaan. Erikoiset ratkaisut vaativat myös henkilökunnaltamme proaktiivisuutta. ”Palveluhenkinen henkilökunta auttaa ongelmien ratkaisussa ja toiminta on nopeaa muutoksissa”, toteaa Timo Kivekäs Bravidalta. ”Tuotteiden asennusohjeet ovat selkeät ja hyvin löydettävissä”, Kivekäs jatkaa.

Huippulaitteet huippuhotellin keittiöön

Matalan huonekorkeuden ja palkkien vuoksi IV-katon kanavisto jouduttiin räätälöimään kohteeseen sopivaksi. Keittiöön asennettiin mittatyönä räätälöity CleanMaster®-ilmanvaihtokatto. CleanMaster®-teknologian kehittynyt 4-portainen rasvanpuhdistus parantaa myös paloturvallisuutta ja alentaa huoltokustannuksia, koska kanavistoon ei muodostu rasvaa. CleanMastereiden erittäin alhaiset elinkaarikustannukset, helppo huollettavuus ja mahdollisuus käyttää nykyaikaisten LTO-laitteiden kanssa ovat erinomaisia syitä valita Climeconin laadukkaat, kotimaiset ammattikeittiötuotteet.

RPT SMART tehostaa ja nopeuttaa jokapäiväistä työntekoasi. RPT SMARTin kautta saat tiedon kaikista Suomen rakennushankkeista ja työmaista.
RPT SMART

Hankkeessa mukana olevat yritykset

Lindström Oy


Climecon Oy


Arkkitehti
Arco Architecture Company Oy
Automaatiosuunnittelija
Oy PQR Consult AB
Automaatiourakoitsija
Assemblin Oy
Elementtitoimittaja
HB-Betoniteollisuus Oy
I-suunnittelija
Oy PQR Consult AB
I-urakoitsija
Bravida Finland Oy
Lattiaurakoitsija
Betomix Oy
LV-suunnittelija
Oy PQR Consult AB
LV-urakoitsija
Boctok Oy
Projektinjohto
NCC Suomi Oy
Rakennesuunnittelija
Insinööritoimisto R J Heiskanen Oy
Rakennusurakoitsija
Eteläkaaren Rakennus Oy
Rakennusurakoitsija
NCC Suomi Oy
Rakennuttajakonsultti
A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy
Rakennuttaja
LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy
Sprinkleriurakoitsija
Paloff Sammutusjärjestelmät Oy
Sähkösuunnittelija
Oy PQR Consult AB
Sähköurakoitsija
Quattroservices Oy

Lisää tuotteita Climecon Oy

Tulo- ja poistoilmalaitteet

Tulo- ja poistoilmalaitteet

Valikoistamme löydät kotimaiset tulo- ja poistoilmalaitteet sekoittavaan ja s...


Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Ammattikeittiöiden ilmanvaihto

Climeconilta löydät markkinoiden laadukkaimmat, turvallisimmat ja energiateho...


Ulkolaitteet

Ulkolaitteet

Kouluissa ja julkisissa tiloissa on erityisen tärkeää olla vedoton ja kaikkia...


MyAir - Älykäs ilmanvaihto

MyAir - Älykäs ilmanvaihto

MyAir on älykäs ilmanvaihtojärjestelmä koneellisen poistoilmanvaihdon tarpeen...


Referenssihankkeet Lisää referenssejä yritykseltä Climecon Oy

Lyseon lukion peruskorjaus Oulussa

Lyseon lukion peruskorjaus Oulussa

Sisp. korjaus | Oulu | 15,2 milj. €

Lyseon koulurakennuksen vanhin osa on Carl Ludvig Engelin suunnittelema, ja s...

Ullanlinnan arvoasunto

Ullanlinnan arvoasunto

Helsinki

Helsingin Kaivopuiston kupeessa Ullanlinnassa sijaitsevan arvoasunnon remontt...

Kerrostalo As Oy Helsingin Pasuri

Kerrostalo As Oy Helsingin Pasuri

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, joka koostuu rakennuks...

Toimistotalo Swing House Espoo

Toimistotalo Swing House Espoo

Uudisrakennus | Espoo | 20 milj. €

Espoossa sijaitseva Swing House on ultra-moderni toimistorakennus, jossa on j...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje