ElaProof toimii ääriolosuhteissa!

Päivämäärä: 8.5.2019

Kotimainen ElaProof on saavuttanut ammattilaisten luottamuksen monipuolisesti suojaavana elastisena pinnoitteena. Käyttövalmis yksikomponenttinen tuote sopii ominaisuuksiensa puolesta useimmille rakennusmateriaaleille. Se on suunniteltu kestämään Suomen äärimmäisiä sääolosuhteita. ElaProof sietää erittäin hyvin suuria lämpötilavaihteluita, auringon UV-säteilyä sekä veden, lumen ja jään aiheuttamia rasituksia.

 

Monet rakennus- ja kattourakoitsijat toteuttavat tänä kesänä asiakkaittensa toiveesta ElaProof-pinnoituksia. ElaProof on ympäristöystävällinen valinta ja turvallinen myös kotien asukkaille.  

ElaProof on noussut nopeasti johtavaksi suojausratkaisuksi sahojen hiiliteräksestä ja betonista tehdyissä kamari- ja kanavakuivaamoissa. Niissä lämpötila nousee 70 °C-asteeseen, suhteellinen kosteus lähelle 100 %:a ja kuivatettavasta puutavarasta haihtuu korrosoivia ainesosia kuten muurahaishappoa. Tällaisissa maksimaalisen korrosoivissa olosuhteissa ElaProof tarjoaa ylivoimaisen ratkaisun vuosikymmeniä kestävänä pinnoitteena.

Asiakkaiden toiveesta ElaProofia saa nyt kolmessa eri värissä!

Aina tyylikäs musta väri jatkaa edelleen voittokulkuaan. Sen rinnalle on markkinatutkimuksen ja asiakaspalautteen myötä kehitetty kaksi uutta väriä. Perinteisestä mummonmökistä ja peltikatoistakin tuttu punainen sai kaverikseen suomalaisille niin tutun harmaan sävyn, joka kunnioittaa #vuodenharmainpäivä lanseerausta. Uutuusväri tunnetaankin sisäisessä puhekielessämme lonkeron harmaana.

Tiesithän että, ElaProof on saanut uuden paloluokituksen!

ElaProof käsi- ja ruiskumassalle on myönnetty eurooppalainen katteiden paloluokitus BROOF (t2). Paloluokan testaus suoritettiin menetelmän CEN TS 1187:2012 mukaisesti käyttämällä pohjoismaista testausmenetelmää t2, jossa tutkittiin palavan koekappaleen palamista katteen päällä eri tuulennopeuksilla. Testissä tutkittiin katon syttyvyyttä ja palonleviämisominaisuuksia. ElaProofin saama katteiden paloluokitus on voimassa palaville ja palamattomille alustoille, joiden tiheys on yli 510 kg/m3. Testauksen suoritti Eurofins Expert Services Oy standardin EN13501-5:2016:n mukaisesti (testiraportti no. EUFI129-19001260-T2).

Lue lisää!

ElaProof H käsimassa

ElaProof S ruiskumassa

Sahojen kuivaamot

 

Referenssihankkeet Build Care Oy

Puutarhurinkuja 7, Sipoo

Puutarhurinkuja 7, Sipoo

Sipoo

Asunto Oy Sipoon Pisaborg Bostads Ab, Puutarhurinkuja 7, kohde sijaitsee Sipo...

As. Oy Speranski, Merikatu 27-29

As. Oy Speranski, Merikatu 27-29

Helsinki

Tämä upea arvokohde As. Oy Speranski, Merikatu 27-29 on Helsingin Eirassa on ...

Lahden Kansanopiston peltikaton pinnoitus

Lahden Kansanopiston peltikaton pinnoitus

Lahti

Pinnoittamalla ElaProofilla yrittäjä Tom Vasara säästää kymmeniä tuhansia euroja

Kattojen kunnostus

Kattojen kunnostus

Kattojen kunnostuksella saa lisää käyttöaikaa nykyiselle vesikatolle.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän