Comfortable living — Siedle ja JUNG

Päivämäärä: 6.10.2017

JUNGin KNX-teknologia on energiatehokas järjestelmä, joka täyttää älykodin vaatimukset. KNX mahdollistaa valaistuksen, lämpötilan, kaihtimien, tv:n ja muiden kodin toimintojen ohjauksen vain yhdellä painalluksella, mikä tekee arjesta sekä mukavan että turvallisen. Sama pätee, kun kodista poistutaan. Yhdellä painalluksella voidaan varmistaa, että valot on sammutettu, kaihtimet laskettu alas, lämpötila alennettu ja hälytysjärjestelmä aktivoitu.

JUNG ”SMART home” luo turvallisuutta ja helpottaa arkipäiväistä elämää

Älykodissa tekniset toiminnot on yhdistetty ja niitä ohjataan vaivattomasti eri ohjauspisteillä - mobiililaitteet mukaan lukien. Älykäs läsnäolosimulaatio sekä hälytys- että valvontateknologia lisäävät turvallisuuden tunnetta, kun ollaan poissa kotoa. JUNGin ”SMART home” -ratkaisu huolehtii ohjaustoiminnoista. Keskeisenä ideana on tehdä käytöstä helppoa ja yksinkertaista sekä ottaa aina huomioon asukkaiden toiveet. Älykkäillä rakennuksilla on myös mahdollisuus olla vihreämpiä ja edullisempia: Veden ja energian valvontatyökalut ja ohjelmat energiankulutuksen optimoimista varten voivat vähentää veden- ja energiankulutusta, mikä puolestaan vähentää kustannuksia ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Siedle ja JUNG: Kaksi spesialistia, yksi järjestelmä

Siedle, joka on erikoistunut rakennusviestintään ja JUNG, joka on erikoistunut rakennusjärjestelmätekniikkaan, yhdistävät voimansa, jotta moderni teknologia ja kaunis suunnittelu sulautuvat yhteen. Yhteistyö tuo mukanaan parempaa turvallisuutta ja enemmän mukavuutta. Siedle ja JUNG tarjoavat korkealaatuisia ja monipuolisia suunnittelun ja tekniikan kokonaisratkaisuja, jotka kattavat yhteydenpitojärjestelmät, vastauspuhelimet, rakennusautomaation Siedlen koko oviviestintävalikoimalle. Ja tietenkin kodin kaikki toiminnot voidaan ohjata IPhonella tai IPadilla. Toisin sanoen kokonaisratkaisu: comfortable living.

Lisätietoja: www.siedle.dk, puh. 7022 0002

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän