Axor Starck Organic mallisto

Päivämäärä: 5.12.2012

Axor Starck Organic: Järjen ja sydämen harmoniaa
Uusi mallisto yhdistää ainutlaatuisen suunnittelun ja vastuulliseen tapaan käsitellä vettä
  • Ainutlaatuinen orgaaninen ja minimalistinen muotoilu
  • Vedenvirtaus 3,5 litraa minuutissa toimivuudesta tinkimättä
  • Uudenlainen käyttökokemus pesuallashanojen erilaisen vesisuihkun ansiosta
  • Lämpötilan ja vesimäärän erillinen säätö: intuitiivista, ergonomista ja taloudellista
  • Innovatiivinen ja kestävä valmistusprosessi

Axorin brändijohtaja Philippe Grohe kertoo, että tavoitteena oli luoda innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat samalla myös esteettisesti ja teknologisesti parasta mahdollista laatua. Uusi Axor Starck Organic kylpyhuonemallisto täyttää kaikki asetetut vaatimukset. Se kehitettiin kolmen vuoden aikana tiiviissä yhteistyössä Philippe Starckin kanssa.

Ainutlaatuinen muotoilu

Malliston orgaanisessa, minimalistisessa muotoilussa ovat nähtävillä luonnossa ilmenevistä muodoista tutut, harmoniset linjat. Ne antavat Axor Starck Organic -mallistolle jännittävän, voimakkaan ja veistoksellisen ilmeen. Hanan kahvat ja runko sulautuvat saumattomasti yhteen. Hana on harmonisen näköinen kahvojen asennosta riippumatta.

Ennennäkemättömän matala kulutus käyttömukavuudesta tinkimättä

Hansgrohen tutkimuslaboratorio kehitti uudenlaisen vesisuihkun. Runsas vesisuihku koostuu 90 pienenpienestä aukosta virtaavista pehmeistä vesipisaroista. Tämä uusi ja äärimmäisen tehokas vesisuihku tarjoa aivan uudenlaisen aistimuksen. Tavallista laajempi vesisuihku on myös käytännöllisempi. Edistyksellisellä vesisuihkullaan, Axor Starck Organic asettaa uuden standardin: se kuluttaa vain 3,5 litraa vettä minuutissa tinkimättä käyttömukavuudesta. Jos voimakkaammalle virtaukselle on ajoittain tarvetta, virtaus voidaan nostaa tehoasentoon viiteen litraan minuutissa.

Tiedostavampaa vedenkäyttöä: erillinen veden määrän ja lämpötilan säätö paremman käyttökokemuksen ja matalamman kulutuksen mahdollistamiseksi

Uuden malliston pesuallashanat mahdollistavat intuitiivisen, ergonomisen ja taloudellisen vedenkäytön. Veden virtausta ja lämpötilaa säädetään erikseen. Axor Starck Organic –hana suljetaan ja avataan nokan päästä. Tämä on ergonomista koska kädet ovat siellä, mistä vesikin tulee. Näin yksikään pisara ei mene hukkaan tai roisku hanan päälle. Lämpötilaa säädetään hanan yläpäästä. Hanan voi esisäätää energiaa säästävään viileään asentoon tai muuhun haluttuun asentoon. Mikäli käyttäjä haluaa vaihtaa esiasetettua lämpötilaa, se vaatii ylimääräisen liikkeen.

Innovatiivinen ja kestävä

Axor Starck Organic -nimi ei viittaa ainoastaan malliston muotoiluun vaan myös siihen kuuluvien tuotteiden valmistusprosessiin: Hanan rungon erityisen rakenteen vuoksi sen valmistaminen kuluttaa noin kolmasosan vähemmän messinkiä – ja samalla huomattavasti vähemmän energiaa kuin perinteisellä tavalla valmistettu malli. Erotettu veden virtaus estää vettä koskettamasta suoraan hanan runkoon.

“Luonto on kotonaan kaikkialla”: mallisto koko kylpyhuoneelle

Axor Starck Organic -mallistoon kuuluu yli 40 tuotetta. Pesuallashanoja on saatavilla neljällä eri korkeudella ja seinäkiinnityksellä. Suihku- ja kylpyammehanoissa on keskitytty termostaattiteknologiaan. Mallistoa täydentää laaja valikoima yhteensopivia kylpyhuoneen sisutustuotteita.

Mallisto vetoaa sekä järkeen että sydämeen

– “Jo ensimmäisistä keskusteluistamme asti oli selvää, että tavoitteenamme oli luoda uusi, vastuullinen tapa käyttää vettä”, muistelee Philippe Grohe.
– “Tämä mallisto on jälleen uusi vallankumous, sekoitus edistyksellisintä teknologiaa ja hyvää ajattelua. Axor Starck Organic ohjaa keskittymisemme olennaiseen ja korostaa esineiden kauneutta ja aistillisuutta, koskettaen näin sekä järkeä että sydäntä”, sanoo Philippe Starck.

Lisätietoja: Hansgrohe puh. 020 793 1340

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Hotel Lilla Roberts

Hotel Lilla Roberts

Sisp. korjaus | Helsinki | 30-40 milj.e

Sisp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa hotellit/motellit, paikkakunnalla H...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän