Avaa ilman avainta – ehdottoman turvallisesti

Päivämäärä: 28.2.2020

Siedlen avaimattomilla ratkaisuilla on turvallista ja mukavaa lukita ovi. Elektroniset ovenavaajat tarjoavat helppoutta päivään, jossa joustavuus ja turvallisuus ovat avainsanoja.

Siedlen elektronisella ovenavaajalla on mahdollista avata etuovi sähköisesti: Sormenjälkilukijat, etälukevat kortinlukijat elektronisille avaimille tai koodilukot ovat käytännön ongelmanratkaisijoita jokapäiväisessä elämässä. Tuloksena on enemmän mukavuutta kaikille ja huomattavasti parempi kodinsuojaus - ilman avainten katoamisen riskiä.

Sormenjäljet ja elektroniset avaimet

Koodien ja sormenjälkitunnistuksen edut ovat selvät - avain on aina käsillä! Siedlen etälukevat kortinlukijat ovat myös käteviä esimerkiksi perheille, joissa lasten sormenjäljet eivät ole vielä riittävän selkeitä. Jos sähköinen avain katoaa, se on helppo poistaa ja korvata uudella, jotta turvallisuus säilyy.

Etuoven turvaamimiseksi on monia vaihtoehtoja ainutlaatuisen mallin valintaan. Ovikoje voi olla julkisivun värinen – ja vastauspuhelimella voi olla erityinen pintamateriaali.

Avaimettomuus on uusi tapa avata

Suunnittele kaikki verkossa!

Tavanomaisista avaimista luopuminen tarjoaa useita arjen etuja:

  • Sinulla on aina avaimesi - et koskaan unohda sitä - etkä voi lukkiutua ulos.
  • Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että koko perheellä on avaimet.
  • Voit antaa ihmisille pääsyn kotiisi olematta itse läsnä.

Käyttäjänä voit kirjautua verkossa Siedlen järjestelmään – jossa voit helposti suunnitella ja määrittää sovelluksesi sinulle parhaiten sopivaksi. Koodivalinnalla, sormenjälkien skannauksella jne.

Elektroniset avaimet ovat saatavana uusina, tyylikkäinä vaihtoehtoina joko luottokorttikokona tai avaimenperämallina. Jokainen elektroninen avain on ainutlaatuinen, täysin suljettu, akuton ja siksi huoltovapaa ja ympäristöystävällinen.

Uuden tekniikan päivitys

Siedlen ovienavaajat sekä yrityksille että yksityisille.

Siedlen elektronisen avainlukijan tekniikka on saanut uuden päivityksen. Etälukeva kortinlukija soveltuu sekä liikerakennuksiin että yksityiskoteihin.

Lue lisää Siedlen turvallisista ratkaisuista osoitteessa www.siedle.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän