Äänettömät ja tärähtelyvapaat liikuntasaumat

Päivämäärä: 21.3.2017

Epämukava ääni ja tärähtely mikä syntyy liikuntasaumojen yli ajaettaessa parkkihalleissa ja varastoissa on tuttua useimmille ihmisille. Tärähtely voi aiheuttaa ärsytystä korville sekä vartalolle mutta tähän asti ei ole löytynyt järkevää ratkaisua ongelman poistamiseksi.

Sika tarjoaa nyt täydellisen ratkaisun epämukavan äänen ja tärähtelyn poistamiseen ultraohuilla ja lähes huomaamattomilla saumaprofiileilla. Profiilit asennetaan samalle tasolle lattiamateriaalin kanssa, jolloin sauman kohdalle ei muodostu minkäänlaista kynnystä. Yksi tämän uuden menetelmän monista eduista on se, että sauman yli ajettaessa ei tapahdu tärähdystä, joka vaurioittaisi ajoneuvoa. Todellinen lisäarvo siis, säästäen merkittäviä summia mm. trukkien varaosakustannuksissa.

Sika® FloorJoint S saumaprofiili on täydellinen ratkaisu. Tehdasvalmisteinen, hiilikuituvahvistettu polymeerisementti profiili voidaan helposti asentaa myös saneerattaviin saumoihin. Lopputuloksena on äänetön ja tärähtelemätön sauma, jonka yli voidaan liikennöidä kaikilla trukkityypeillä. Saumat on myös mahdollista pinnoittaa esim. Sika Comfort Floor® –polyuretaanipinnoittella tai Sikafloor –epoksipinnoitteella.

Referenssihankkeet Sika Finland Oy Ab

Munkkiniemen KONE

Munkkiniemen KONE

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Munkkiniemen Puistotie 25:ssä sijaitseva entinen Kone Oy:n toimis...

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän