GLAMOX C30 – tasapainoisia ratkaisuja

Päivämäärä: 21.1.2009

Glamox C30 on uuteen valaistuskonseptiin perustuva valaisinsarja. Glamox on kehittänyt konseptin, jossa suora ja suodatettu valo ovat ihanteellisessa tasapainossa.Ainutlaatuisen optiikan ansiosta alaspäin suuntautuva valo on tehokasta ja se jakautuu tasapainoisesti myös kattopintaan. Glamox C30 antaa miellyttävää työskentelyvaloa, joka on erittäin tehokasta ja häikäisee erittäin vähän.

Glamox C30 soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin: konttoreihin, kokoustiloihin, yleistiloihin, luokkahuoneisiin ja käytäviin. Glamox C30 upotetaan kattoon. Se on selkeälinjainen valaisin, joka ei häiritse katon linjoja. Yksinkertaisen, neliömäisen muotokielensä ansiosta se on varma designvalinta. Glamox C30:a varten olemme kehittäneet konseptin, joka antaa tasaista, kontrasteja ja syvyysnäköä, parantavaa valoa. Samalla se on energiatehokkaampi muihin vastaaviin ratkaisuihin verrattuna. Glamox C30:ssa on suuri valopinta, jonka häikäisyarvo on pieni. Glamox C30-RO valaisee myös sisäkattoa, mikä vähentää häikäisyä entisestään ja parantaa kontrastiolosuhteita. Keskiosan Soft Light-optiikka tehostaa valoa ja parantaa syvyysnäköä. Suurista huurretuista sivupaneeleista tuleva hajavalo lisää valon määrää pystypinnoilla.

Puhtaan neliömäisen muotokielensä ansiosta valaisin sopii yhdisteltäväksi ja yhteen muiden sisustuselementtien kanssa. Glamox C30 antaa mahdollisuuden kokonaisvaltaiseen, moderniin tyyliin koko rakennuksessa.

Lisätietoja: Glamox Marketing Oy puh. 010 841 0440

Tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän