MIR KIT LED

Päivämäärä: 2.6.2020

Teollisuudessa valaistustekniset olosuhteet ovat rankat ja haastavat. Tällöin Glamox MIR on aina varma ja luotettava valaistusratkaisu. Tänä päivänä MIR toimitetaan vakiona led-valonlähteillä. Vanhoihin MIR-loistelamppuvalaisinasennuksiin on saatavana MIR KIT LED-päivityssarja, jolla loistelamppuversio saadaan muutettua led-valaisimeksi nopeasti ja yksinkertaisesti.

Onko sinulla käytössäSI Glamox MIR -valaisimia perinteisillä loistelampuilla ja mietit siirtymistä LED-valaistukseen? Mietityttääkö vaihtokustannukset? Etkö halua keskeyttää tuotantoa? Tällöin ratkaisusi on MIR KIT LED!

MIR KIT LED on päivityssarja MIR T5/T8-loistelamppuvalaisimille. Led-tekniikan vaihto MIR-loisteputkivalaisimeen on vaivatonta ja tulos on palkitseva. Vanhasta loistelamppuvalaisimesta tarvitsee vain vaihtaa komponenttikisko uuteen LED-valonlähteillä varustettuun versioon. Kytkentä on toteutettu samalla pistoliittimellä kuin vanhassa loistelamppuversiossa, joten sinun ei tarvitse edes katkaista valaistusryhmästä jännitettä vaihtotyön ajaksi. Tuotantoa ei siis tarvitse keskeyttää, valaisinrunkoa ei tarvitse irrottaa eikä sähköjä uusia, mikäli sulakkeiden koko on riittävä uudelle järjestelmälle. Kaikkein vanhimpien valaisinrunkojen tapauksessa pistoliittimen tyyppi kannattaa tarkastaa.
Katso videolta, kuinka vaihtotyö suoritetaan vaivattomast alle minuutissa:

Led-tekniikkaan siirtyminen on järkevä ja kokonaistaloudellinen ratkaisu. Sen jälkeen sama luotettava, kovien olosuhteiden kestävyys ja turvallisuus on taattu. MIR KIT LED lisää merkittävästi valaisimen elinikää, säästää huoltokustannuksia ja tarjoaa käyttäjälleen kokonaistaloudellisen LED-valaistusratkaisun. Valittavana ON/OFF (HF) tai DALI (10-100% himmennys). Liitäntälaitteen elinikä on jopa 120.000 tuntia / 10% (max. vikaantumisosuus) ympäristön lämpötilassa Ta 25°C. MIR KIT LED on suunniteltu käyttölämpötiloihin -25⁰C - +45⁰C.

Lisätietoja tuotteista:

Glamox Oy
Tekninen johtaja Juha Rajala
S-posti: [email protected]

www.glamox.fi

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän