Nordic Collection – luonnonläheiset riippuvalaisimet

Päivämäärä: 24.2.2020

Glamox lanseeraa tänä vuonna useita sisustusvalaisinsarjoja Luxo-tuotemerkillä. Haluamme korostaa skandinaavisia juuriamme ja tuoda esiin Luxo-tuotemerkin avulla myös pehmeitä, luonnonläheisiä arvojamme.

Kolmen luonnonkauniin design-riippuvalaisimen myötä olemme sukeltaneet alkuperäiseen, pohjoismaiseen perintöömme. Tämä ns. Nordic Collection luo mielikuvia karun jylhistä, pohjoismaisista maisemista aina aaltojen muovaamista rantaviivoista rosoisiin kallioihin ja tiheisiin havumetsiin.

SVA-sana tulee norjan kielestä ja se tarkoittaa kivi- ja kalliomuodostelmia, jotka ovat hyvin tyypillisiä pohjoismaiselle rantaviivalle. Paljas, sään pieksemä pinta tekee kivistä karun tyylikkäitä, aivan kuten uusi SVA-riippuvalaisin. Siinä yhdistyvät hienostuneella tavalla luonto ja nykyisyys. Valaisimessa on teräsvarjostin, joka antaa sille pelkistetyn, modernin ulkonäön. Mattapintainen viimeistely tekee valaisimesta huolitellun näköisen ja antaa sille luonnollisen karhean pinnan. Valaisin on saatavana kolmessa eri koossa ja kolmella eri lumen-paketilla varustettuna. Valaisimen saa tilauksesta myös tunable white-versiona mahdollisimman tunnelmallisen valon luomiseksi. Valaisimen vakiovärit ovat valkoinen, musta ja harmaa. SVA soveltuu erinomaisesti mm. neuvottelu- ja taukotiloihin, kahviloihin, ravintoloihin ja mihin tahansa tunnelmaa vaativiin julkisiin tiloihin. SVA-valaisimet ovat tilattavissa helmikuusta 2020 alkaen.

ELV on norjaa ja tarkoittaa jokea. Riippuvalaisimen peilimäinen pinta tuo mieleen solisevan veden, joka muokkaa joen uomaa ja antaa sille uuden ja kiehtovan ulkomuodon. Sammutettuna valaisimen varjostimen pinta on kuin peili. Se heijastaa tilan ääriviivat varjostimen pintaan. Sytytettynä valaisimen sisältä paljastuu yllättäen kauniisti hehkuva häikäisysuojakomponentti. ELV luo mihin tahansa huonetilaan modernia hienostuneisuutta. Valaisimen varjostin on suupuhallettua lasia ja se on maalattu aavistuksen sumuiseen sävyyn. Valaisin on saatavana kolmessa eri koossa ja kolmella eri lumen-paketilla varustettuna. Sen saa tilauksesta myös tunable white-versiona. ELV-valaisimet tulevat markkinoille maalis-huhtikuussa 2020.

SNÖ-sana tulee norjankielestä ja se tarkoittaa lunta. Oletko koskaan nähnyt, kuinka ensilumi verhoaa koko ympäristönsä ja antaa sille satumaisen kauniin ulkonäön? Tämä näkymä tulee mieleen, kun katsoo SNÖ-valaisinta. Sen pehmeä, klassinen muotoilu ja muodon muovaama valo luovat ympärilleen harmonisen tunnelman. SNÖ on kaunis yksinään tai valaisinryhmässä, useassa eri koossa. Valaisin on saatavana kolmessa eri koossa ja kolmella eri lumen-paketilla varustettuna. Sen saa tilauksesta myös tunable white-versiona. SNÖ-valaisimet tulevat markkinoille huhti-toukokuussa 2020.

Nämä kolme upeaa design-riippuvalaisinsarjaa muodostavat ns. Nordic Collection-malliston, joka täydentää hienostuneella tavalla laajan ja kattavan Glamox-tuotevalikoimamme. Ja tarina jatkuu . . .

Lue lisää uutuuksista tästä.

Lisätietoja:

Glamox Oy
Juha Rajala, tekninen johtaja
[email protected]
Puh. 010 841 0449

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän