Vaihtoehdot “ledi-lätyille”

Päivämäärä: 3.4.2020

Tuntuuko sinusta, että nykyään kaikki valaisimet näyttävät samalta? Kaikissa samanlainen tasainen pinta? Vaikka valaisimien optisissa ominaisuuksista onkin merkittäviä eroja, silti ulkonäkö on pieniä yksityiskohtia lukuun ottamatta samanlainen. Haluatko jotain vaihtelua? Jotain erilaista?

Glamoxin valikoimista löytyy eri käyttötarkoituksiin, erilaisiin kohteisiin ja erilaisia vaatimuksia vastaavia valaisimia tasaisella mikroprisma- tai opaalihäikäisysuojalla. Mutta oletko huomannut, että näillekin löytyy vaihtoehtoja, jotka erottuvat massasta.

C85-R -valaisimessa yhdistyvät huippuluokan tekniset ja optiset ominaisuudet sekä massasta erottuva ulkonäkö. Valaisimen näkyvän pinnan muodostavat 36 pientä heijastinta. Harkitusti erilaisen ulkonäön lisäksi valaisimen erinomainen häikäisysuojaus hakee vertaistaan. Tämä valaisin soveltuu erinomaisesti niin korkeiden laatuvaatimusten tiloihin kuin myös tavanomaisesta poikkeavaa valaisimen ulkonäköä kaipaaviin kohteisiin. Valaisimesta löytyy myös pinta-asennettava versio C85-S.

C30-RIC/RIT G2 -valaisimen näkyvä sekundääriheijastin vähentää merkittävästi valaisimen aiheuttamaa häikäisyä, mutta myös luo illuusion epäsuorasta valaistuksesta. Tässä valaisimessa suora ja hajautettu valo luovat täydellisen tasapainon keskenään. Asentamalla valaisimen pitkittäin tai poikittain pääasiasialliseen katselusuuntaan nähden, voit luoda tilasta erilaisen vaikutelman. Massasta erottuvaa ulkonäköä voi lisätä entisestään valitsemalla valaisimen keskelle pienluminanssihäikäisysuojan (SU) mikroprismahäikäisysuojan (MP) sijaan.  

C20-R G2 -valaisimen optiikka edustaa modernisoitua versiota jo 1980-luvulta tutusta pienluminanssihäikäisysuojasta. Tällaisella optiikalla valo saadaan suunnattua tarkasti sinne, missä sitä tarvitaan ja lisäksi valaisin erottuu nykyisten valaisimien joukosta edukseen. Energiatehokkuutta ja hyvää häikäisyn estoa kohteisiin, joissa kaivataan myös visuaalisesti jotain muuta kuin tavallista. 

Haetko kerta kaikkiaan jotain muuta kuin tylsää neliskulmaista tasaista valaisevaa pintaa? Olisiko A51-R G2 ratkaisu? Valaisin asennetaan T-listakattoon 600x600 aukkoon, mutta ulkonäkö on jotain ihan muuta kuin ”ledi-lätyllä”. Valaiseva osa on pyörä ja se on tiputettu katosta alas. Tämä tuo eloisuutta ja ilmettä helposti muuten niin tylsään T-listakattoon.  

Eikö vieläkään löytynyt mieleistä? Haluaisitko jotain vielä erikoisempaa ja jännittävämpää? Ehkä valaisin voisikin olla valoympyrä katossa? Onko A53-R ratkaisu?

Lisätietoja:

Glamox Oy
Tekninen johtaja
Juha Rajala
[email protected]
045-8922557

Referenssihankkeet Glamox Oy

Helsingin Musiikkitalo

Helsingin Musiikkitalo

Uudisrakennus | Helsinki | 160,00 milj €

Idea Sibelius-Akatemian, Radion Sinfoniaorkesterin ja Helsingin kaupunginorke...

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän